Osmosis trailer | H επιστήμη ισχυρίζεται ότι μπορεί να βρει για τον καθέναν το άλλο του μισό

Εσείς θα την εμπιστευόσασταν;
01 Μαρτίου 2019 18:58
Osmosis trailer | H επιστήμη ισχυρίζεται ότι μπορεί να βρει για τον καθέναν το άλλο του μισό

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη sci-fi γαλλική παραγωγή Osmosis του Netflix που μέσω της μικρής οθόνης φιλοδοξεί να δώσει μία νέα ερμηνεία για τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις υπό το πρίσμα της επιστήμης η οποία υπόσχεται να βρει το έτερον ήμισυ του κάθε ατόμου, αλλά φυσικά με το ανάλογο τίμημα.

Σε αυτήν την δυσοίωνα φουτουριστική τηλεοπτική μυθοπλασία που ίσως έχει και κάτι από το ύφος του Black Mirror, βλέπουμε ειδικούς να μελετούν και να πειραματίζονται πάνω σε αυτό που εκλαμβάνει κάποιος ως αληθινή αγάπη, κάτι που όμως κάποτε μοιάζει να ξεφεύγει από τον έλεγχό τους.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία ομάδα ανθρώπων που δέχονται να λάβουν μέρος στην πιλοτική δοκιμή ενός ερευνητικού προγράμματος για μία νέα εφαρμογή γνωριμιών η οποία αξιοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα για να εγγυηθεί την εύρεση της αδερφής ψυχής του οποιουδήποτε. Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες δέχονται πρόθυμα να συμβάλλουν στην εν λόγω απόπειρα ενώ μερικοί άλλοι δείχνουν λιγάκι πιο σκεπτικοί για την μέθοδο και την διαδικασία που θα ακολουθηθούν για τον εν λόγω σκοπό.

Κάποια στιγμή καθώς το πόνημα αυτό βρίσκεται εν εξελίξει τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητα δυσάρεστη τροπή αφού αποδεικνύεται ότι τα προσωπικά δεδομένα του γκρουπ εκτίθενται πολύ περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν οι ίδιοι αρχικά και η παραπάνω προσπάθεια σιγά σιγά μοιάζει να εκτροχιάζεται.

Ως δημιουργός έχει αναλάβει η Audrey Fouché η οποία είχε εργαστεί και για τις ανάγκες της σειράς μυστηρίου The Returned.

Πρωταγωνιστούν οι Hugo Becker (Gossip Girl), Agathe Bonitzer, Lionel Lingelser και ο Viktor Klépal.

Η διάσημη streaming υπηρεσία απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, διευρύνει κι άλλο την γκάμα των διεθνών θεαμάτων της, έχοντας επενδύσει και παλιότερα όσον αφορά το ψυχαγωγικό της περιεχόμενο σε γαλλόφωνα project του όπως π.χ. το Marseille με πρωταγωνιστή τον Gérard Depardieu. Μάλιστα, πρόσφατα ανακοίνωσε και άλλα πρόσθετα εγχειρήματα όπως αυτό που θα αντλεί έμπνευση από το μυθιστόρημα Vampires του Thierry Jonquet.

Η πρεμιέρα του Osmosis έχει δρομολογηθεί για τις 29 Μαρτίου του 2019 στο Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: