Οι Disney+ σειρές της Marvel θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το MCU

Όλα όσα αποκάλυψε ο Kevin Feige των Marvel Studios
01 Μαρτίου 2019 18:22
Οι Disney+ σειρές της Marvel θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το MCU

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Marvel και Netflix με την διακοπή των The Punisher και Jessica Jones. Την ίδια ώρα η Disney ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της δικής της streaming υπηρεσίας και μαζεύει ή ετοιμάζει όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο μπορεί στην φαρέτρα της.

Επίσημα ξέρουμε ότι ετοιμάζεται μια τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Loki του Tom Hiddleston, ενώ ανεπίσημα είναι γνωστό πως βρίσκονται στα σκαριά το Vision and the Scarlett Witch με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany, καθώς και μια σειρά με τους Winter Soldier και Falcon με τους Sebastian Stan και Anthony Mackie

Όλα δείχνουν πως το στυλ και το ύφος τους θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει, μιας και πλέον θα είναι παραγωγής των Marvel Studios του Kevin Feige και όχι της Marvel Television του Jeph Loeb. Ο ιθύνων νους πίσω από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μίλησε στo Collider και αποκάλυψε πόσο πολύ άρρηκτα συνδεδεμένες θα είναι αυτές οι σειρές με το ευρύτερο MCU σε σχέση με το παρελθόν:

Θα προσθέτει πολλά 'συν' στη συνολική δημιουργική διαδικασία, όχι μόνο για τις Disney+ σειρές που ετοιμάζουμε, αλλά και για ολόκληρο το μετά-Endgame MCU. Επειδή είχαμε τη δυνατότητα να τα δέσουμε. Μπορέσαμε για πρώτη φορά να τα συλλάβουμε μαζί και έτσι να είναι αλληλοσυνδεδεμένα μεταξύ τους.

Αυτό ήταν άλλωστε και ένα από τα παράπονα των fans αυτών των σειρών, πώς εκτός μερικών επιφανειακών αναφορών, δεν είδαμε ποτέ τους Agents of SHIELD να αναφέρονται στον Luke Cage, τον Daredevil ή ακόμα και τον Punisher. 

Μια άλλη σημαντική πληροφορία που έγινε γνωστή από τον Feige ήταν σε συνέντευξή του στο /Film, εκεί όπου αναφέρθηκε πως οι Disney+ σειρές της Marvel θα λαμβάνουν χώρα στο παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του MCU. Έτσι, θα υπάρχουν διάφορες μεταμορφώσεις και αλλαγές στους χαρακτήρες οι οποίες από τη σειρά θα μεταφέρονται στις μελλοντικές ταινίες τους και το αντίστροφο. 

Το "It's All Connected" που κάποτε ανέφερε η Marvel σαν μότο όταν ξεκίνησε το Agents of SHIELD ήρθε η ώρα μάλλον να υλοποιηθεί πλήρως. Ο καιρός θα δείξει πως θα γίνει αυτό. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Disney Plus θα λανσαριστεί προς τα τέλη του 2019.