The OA season 2 | Το πρώτο trailer μας υπενθυμίζει ότι η ανατρεπτική sci-fi σειρά επιστρέφει

Με την Brit Marling να δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ
28 Φεβρουαρίου 2019 20:38
The OA season 2 | Το πρώτο trailer μας υπενθυμίζει ότι η ανατρεπτική sci-fi σειρά επιστρέφει

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για τον 2ο κύκλο του The OA, με την Brit Marling (Arbitrage, I, Origins, The Keeping Room), πρωταγωνίστρια και συνδημιουργό μαζί με τον σκηνοθέτη Zal Batmanglij, να επανέρχεται δριμύτερη στον ρόλο της ‘Prairie Johnson’/ ‘The OA’ στο εν λόγω αντισυμβατικό επιστημονικής φαντασίας σόου.

Οι δύο παραπάνω συνεργάτες (Sound of My Voice,The East) μέσω της συνέχισης του project αυτού της μικρής οθόνης διερευνούν και άλλα ακανθώδη ζητήματα για την ταυτότητα του ατόμου, την ανθρώπινη σύνδεση, τα όρια μεταξύ συνείδησης και ασυνείδητου, ζωής και θανάτου.

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή του διάσημου δικτύου που ξεκίνησε το 2016 από κοινού με τις Plan B Entertainment και Anonymous Content.

Στην πρώτη σεζόν του The OA, όπως προαναφέρθηκε, η Marling υποδύεται μία νεαρή γυναίκα εν ονόματι ‘Prairie Johnson’ η οποία αναπάντεχα χάνει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Με τους γονείς της να την έχουν δηλώσει ως αγνοούμενη και χωρίς να έχουν νεότερα για το πού μπορεί να είναι, γίνεται κατανοητό ότι οι ελπίδες να ξαναβρεθεί στερεύουν ολοένα και περισσότερο μέρα με την μέρα. Έτσι, οι δικοί της αποκαρδιωμένοι θεωρούν ότι έχει συμβεί το απευκταίο. Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, η ηρωίδα επανεμφανίζεται μπροστά τους. Τώρα πια αυτοαποκαλείται ως η “The OA” και έχει αποκτήσει την όρασή της αν και πριν την εξαφάνισή της ήταν τυφλή.

Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer για το 2ο κεφάλαιο του The OA.