Turn Up Charlie trailer | Στο νέο κωμικό σόου του Netflix μία μικρούλα βάζει σε τάξη τον Idris Elba

Και από αμετανόητο εργένη τον μεταμορφώνει σε «νταντά αμέσου δράσεως»!
28 Φεβρουαρίου 2019 20:24
Turn Up Charlie trailer | Στο νέο κωμικό σόου του Netflix μία μικρούλα βάζει σε τάξη τον Idris Elba

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική κωμωδία Turn Up Charlie, όπου ο Idris Elba πρωταγωνιστεί ως ο ‘Charlie’, ένας ορκισμένος εργένης που όμως αναγκάζεται εκ των συνθηκών να αλλάξει τις συνήθειές του.

Ο αγαπημένος σταρ του Luther θα ερμηνεύσει τον παραπάνω χαρακτήρα που εργάζεται ως DJ (κάτι που κατέχει και στην πραγματικότητα) για να βγάλει τα έξοδά του. Μόλις όμως ανοίγεται για εκείνον η προοπτική για μία πολύ πιο προσοδοφόρα δουλειά, από την μια στιγμή στην άλλη θα χρειαστεί να απαρνηθεί το μέχρι τώρα μοτίβο της καθημερινότητάς του και να γίνει ένας καθωσπρέπει κύριος για χάρη μίας σκανδαλιάρικης πιτσιρίκας, και κόρης του διάσημου κολλητού του, την ‘Gabby’ (Frankie Hervey).

Εδώ, ο Idris Elba μαζί με τον Gary Reich υπογράφουν ως δημιουργοί του project, με τους δυο τους, μεταξύ άλλων, να συντονίζουν και την εξωτερική παραγωγή. Εν προκειμένου, οι Tristram Shapeero και Matt Lipsey κάθισαν στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν και οι Piper Perabo και JJ Feild, ενώ ως guest stars θα δούμε τους: Angela Griffin, Guz Khan, Jocelyn Jee Esein, Jade Anouka, Cameron King και τον Dustin Demri-Burns.

Το Turn Up Charlie έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 15 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: