Altered Carbon season 2 | Αποκαλύφθηκε πια το νέο cast της σειράς

Και τον Joel Kinnaman έρχεται να αντικαταστήσει ο Anthony Mackie
23 Φεβρουαρίου 2019 13:37
Altered Carbon season 2 | Αποκαλύφθηκε πια το νέο cast της σειράς

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία βίντεο-ανακοίνωση όπου πλέον επισημοποιούνται τα ονόματα του καινούργιου επιτελείου των ηθοποιών που θα εμφανιστούν στον 2ο κύκλο του επιστημονικής φαντασίας σόου Altered Carbon.

Στο πρώτο κεφάλαιο της εν λόγω διασκευής του ομώνυμου βιβλίου από την γνωστή λογοτεχνική σειρά του Richard K. Morgan, είχαμε δει να πρωταγωνιστεί ο Joel Kinnaman που μας συστήθηκε ως ο μισθοφόρος ‘Takeshi Kovacs’. Τον διάσημο ηθοποιό τώρα θα διαδεχτεί σε κεντρικό ρόλο ο Anthony Mackie (IO, The Avengers movies, Detroit).

Στην συνέχεια του όλου project θα δούμε ήδη τις βασικές φιγούρες της πλοκής να βρίσκουν νέα σώματα, οπότε οι αλλαγές όσον αφορά το cast μπορούν να εξηγηθούν. Πάντως, να σημειωθεί ότι αν και ο ‘Kovacs’ βάσει της πρωτότυπης ιστορίας είχε ασιατικές ρίζες, υπήρξαν αντιδράσεις ως προς την αναπαράστασή του από τον Kinnaman παρά το ότι σε ορισμένες σκηνές ο Byron Mann μας παρουσιάστηκε ως η εν λόγω μορφή.

Για την 2η σεζόν του Altered Carbon έχουν επιστρατευτεί ήδη και μερικοί άλλοι ηθοποιοί, ενώ η Renee Elise Goldsberry επανέρχεται δριμύτερη ως η αγαπημένη του ήρωα, ‘Quellcrist Falconer’, αλλά μαζί της επιστρέφει και ο Chris Conner ως ο ‘Poe’.