HALO: Βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης της σειράς του Showtime

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος
22 Φεβρουαρίου 2019 11:50
HALO: Βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης της σειράς του Showtime

Εδώ και αρκετά χρόνια αναπτύσσεται η τηλεοπτική μεταφορά του Halo, μια από τις διασημότερες και αναγνωρισμένες σειρές βιντεοπαιχνιδιών. Έχοντας περάσει από πολλά κύματα, η παραγωγή της βρήκε και πάλι εμπόδιο τον περασμένο Δεκέμβριο όταν αποχώρησε από το project ο σκηνοθέτης, Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes).

Τώρα αυτό το το εμπόδιο το ξεπέρασε καθώς το Showtime ανακοίνωσε πως βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Otto Bathurst, ο οποίος θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό και μερικά ακόμη επεισόδια της σειράς. 

Έχοντας ένα ενδιαφέρον βιογραφικό ο Bathurst έχει σκηνοθετήσει το πρώτο και ένα εκ των καλύτερων επεισοδίων του Black Mirror, το "National Anthem", τα τρία πρώτα επεισόδια του Peaky Blinders και του Criminal Justice, καθώς και την πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά του Ρομπέν των Δασών, το Robin Hood με τον Taron Egerton. 

Αξίζει να αναφερθεί πως αρχικά θα έβγαιναν 10 επεισόδια, αλλά οι σεναριογράφοι κατέληξαν πως θα είναι τελικά εννέα επεισόδια. 

Η σειρά HALO θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στο 2019 σε παραγωγή των Showtime, Amblin Entertainment Television και 343 Industries.