Ο Eminem "τα χώνει" στο Netflix για το κόψιμο του Punisher!  

Δεν γλίτωσε ούτε την οργή του διάσημου ράπερ

Ο Eminem "τα χώνει" στο Netflix για το κόψιμο του Punisher!

Η σκόνη δεν έχει κάτσει ακόμη από το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Netflix και Marvel, με το κόψιμο όλων των σειρών που είχε, καθώς τα τελευταία shows που αποχαιρέτησαν από τώρα την streaming υπηρεσία είναι τα The Punisher και Jessica Jones. Παρά την για πολλούς αναμενόμενη διακοπή του Τιμωρού, τα νέα δεν κάθισαν καλά για όλη τη μερίδα των fans της σειράς. 

Μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Eminem, ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του για την εξέλιξη αυτή, καθώς φαίνεται πως ήταν μεγάλος fan του Frank Castle του Jon Bernthal. Ο διάσημος ράπερ κυριολεκτικά απασφάλισε στο Twitter λογαριασμό του ενάντια στο Netflix :

Αγαπητό Netflix,

Σχετικά με το κόψιμο του The Punisher, το ξεφτίλισες!!!

Με εκτίμηση, Marshall

Χιλιάδες fans του καλλιτέχνη και της σειράς έδειξαν τη συμπάθεια τους και την υποστήριξή τους στο μήνυμα αυτό, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες μπορεί να υπάρχουν για την επανεμφάνιση του Punisher. H μεγαλύτερη μερίδα των fans ρίχνει το φταίξιμο στην Disney η οποία θέλει να μαζέψει ότι περιεχόμενο έχει σε τρίτες υπηρεσίες και να το φέρει στο Disney Plus

Λίγο μετά την διακοπή του Daredevil είχαν βγει φήμες πως η Marvel κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις, με την ίδια σε επίσημη ανακοίνωσή της να ρίχνει το φταίξιμο στο Netflix, που "δεν επιθυμούσε πλέον να συνεχίσει τις ιστορίες αυτών των χαρακτήρων". Μέσα σε όλα αυτά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Disney δήλωσε πως υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουν αυτές οι σειρές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το πότε και το που.

Το σίγουρο είναι πως οι fans διψούν να δουν τις νέες περιπέτειες των Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Punisher και Jessica Jones και η ακύρωση όλων αυτών των σχεδίων μόνο τους αδικεί στο τέλος. 

Ροη ειδησεων