Τηλεοπτική σειρά με τον Obi-Wan λέγεται πως ετοιμάζεται για το Disney Plus

Η επιστροφή του αγαπημένου Jedi ίσως γίνει στη μικρή οθόνη
21 Φεβρουαρίου 2019 13:12
Τηλεοπτική σειρά με τον Obi-Wan λέγεται πως ετοιμάζεται για το Disney Plus

Εκεί που οι fans του Star Wars φαινόταν ότι θα δουν την επιστροφή του Obi-Wan στη μεγάλη οθόνη, βάσει αρκετών φημών που ακούγοταν κατά καιρούς, τα δεδομένα αλλάζουν. Νέες πληροφορίες του Star Wars News Net εκ των έσω αναφέρουν πως οι Lucasfilm εργάζεται πλέον σε μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Obi-Wan Kenobi για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας της Disney. 

Λέγεται πως πράγματα υπήρχαν πλάνα να γυριστεί η ταινία Obi-Wan ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Solo: A Star Wars Story, όμως η απογοητευτική πορεία του ακύρωσε τα πάντα. Έκτοτε το project έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να αντανακλά την ανανεωμένη στρατηγική της Disney για την παραγωγή φρέσκου Star Wars περιεχομένου. 

Στα πολλά ερωτήματα που εγείρονται είναι εάν ο Ewan McGregor επιστρέψει για να υποδυθεί τον λατρεμένο Jedi Master, όπως έγινε με την περίπτωση του Cassian Andor του Diego Luna και της δικής του spinoff σειράς. Ο διάσημος Σκωτσέζος ηθοποιός έχει δηλώσει επανειλημμένα στο παρελθόν πως εάν του ζητηθεί θα γυρνούσε ευχαρίστως να υποδυθεί τον Kenobi. 

Να θυμίσουμε πως το λανσάρισμα του Disney Plus θα γίνει στα τέλη του 2019 και θα το συνοδεύει η πρώτη live-action σειρά του Star Wars, το The Mandalorian.