Most Beautiful Thing trailer | Μία ερωτική, μελωδική αύρα ξεχύνεται στο Rio de Janeiro του 1959

Και η ζωή μιας γυναίκας αλλάζει εκ θεμελίων
20 Φεβρουαρίου 2019 22:06
Most Beautiful Thing trailer | Μία ερωτική, μελωδική αύρα ξεχύνεται στο Rio de Janeiro του 1959

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα εποχής Most Beautiful Thing του Netflix όπου κυριαρχούν οι ρυθμοί της μουσικής Bossa Nova με φόντο την αναζωογονητική, γεμάτη χρώματα, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Rio de Janeiro του 1959.

Ως δημιουργοί του project ανέλαβαν οι Heather Roth, Giuliano Cedroni, Patricia Corso, Leo Moreira, και Luna Grimberg, ενώ την σκηνοθεσία επιμελήθηκαν οι Hugo Prata και Julia Rezende.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην ‘Malu’ η οποία μόλις φτάνει στην πόλη, συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της την έχει εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί του όλες της τις οικονομίες. Τα πάντα φαντάζουν μάταια, όμως οι περιστάσεις το φέρνουν έτσι ώστε να συναντήσει καινούργιους φίλους, να γνωρίσει νέες εμπειρίες και να ανακαλύψει μία μεριά του εαυτού της την οποία ποτέ πριν δεν τολμούσε να σκεφτεί ότι είχε. Μάλιστα, θα βρει το κουράγιο να εκπληρώσει το όνειρό της και να ανοίξει το δικό της μουσικό club.

Πρωταγωνιστούν οι: Maria Casadevallas, Pathy Dejesus, Coisa Mais Linda και η Fernanda Vasconcellos.

Πίσω από την παραγωγή του Most Beautiful Thing βρίσκονται οι Beto Gauss και Francesco Civita σε μία συνεργασία της εταιρείας τους, Prodigo Films με το Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: