The Vampire Chronicles | Μία καινούργια σειρά με βαμπίρ είναι στα σκαριά από το Hulu

Και γι’ αυτήν ως δημιουργός επιστρατεύτηκε η Dee Johnson
20 Φεβρουαρίου 2019 21:36
The Vampire Chronicles | Μία καινούργια σειρά με βαμπίρ είναι στα σκαριά από το Hulu

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Christopher Rice ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η εξωτερικός παραγωγός του Nashville, Dee Johnson υπέγραψε πλέον ως δημιουργός για την επερχόμενη τηλεοπτική ανθολογία τρόμου-φαντασίας The Vampire Chronicles του Hulu η οποία θα αντλήσει υλικό από την ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων της Anne Rice.

Ορισμένα από τα βιβλία της διάσημης συγγραφέως είχαν διασκευαστεί και παλιότερα ,αλλά στην μεγάλη οθόνη, με τους Tom Cruise, Brad Pitt και την Kirsten Dunst να πρωταγωνιστούν στο Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα (1994),  ενώ οι Aaliyah και Stuart Townsend έπαιξαν στο Η Βασίλισσα των Καταραμένων (2002).

Συγκεκριμένα, ο Christopher Rice δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο νέο εγχείρημα που πήρε το πράσινο φως:

«Σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος και σας λέω ότι μετά από εξαντλητική αναζήτηση, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την τέλεια δημιουργό, μία γυναίκα με τεράστια εμπειρία και άψογο επαγγελματισμό που φέρνει μαζί της βαθύ σεβασμό για το υλικό. Χαιρετίστε την Dee Johnson. Η Dee είναι μία απίστευτα ταλαντούχα και ευέλικτη σεναριογράφος / παραγωγός, της οποίας τα διαπιστευτήρια ποικίλουν από καταξιωμένα δράματα όπως το ‘Boss’, και τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το Nashville, αλλά και την επιστημονικής φαντασίας  οδύσσεια ‘Mars’. Μία ανοιχτά ομοφυλόφιλη γυναίκα, κατά τη διάρκεια πολυετών επώνυμων project όπου συμμετείχε όπως το ‘E.R.’ και το ‘The Good Wife’, η Dee υπερασπίστηκε την απόδοση των χαρακτήρων που εκπροσωπούν μειονότητες, παντρεύοντας την ποικιλομορφία με το έξυπνο και συναρπαστικό δράμα και θέτοντάς την στην διάθεση εκατομμυρίων σπιτιών σε ολόκληρο τον κόσμο».

Συνεχίζοντας προσθέτει: «To ‘The Vampire Chronicles’, έρχεται με την βαθιά της αγάπη για το υλικό και τα τεράστια αποθέματα εμπειρίας της σε όλες τις πτυχές της τηλεοπτικής βιομηχανίας… Στις πρώτες συναντήσεις μου με την Dee, εκείνη μίλησε με ευφράδεια και σαφήνεια σχετικά με τους χαρακτήρες και τις σχέσεις που ορίζουν αυτή τη σειρά, τις προοπτικές και τα ηθικά διλήμματα τους, όλα τα στοιχεία που κάνουν το ‘The Vampire Chronicles’ μία διεισδυτική εξερεύνηση κοσμικών και πνευματικών ερωτημάτων τέλεια προσαρμοσμένη ως μία μεταφορά στην εποχή της κορυφαίας θέσης που κατέχουν πια οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες, αυτό είναι και τo σήμα κατατεθέν της δημιουργικής της προσέγγισης  καθώς χαρτογραφούμε την καταγωγή του ‘Lestat’».

Πίσω από την παραγωγή θα είναι η Paramount Television, με την Anne Rice και τον γιο της, Christopher Rice να συντονίζουν τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί πότε θα γίνει η πρεμιέρα του The Vampire Chronicles στο Hulu.