Φήμη: Αρκετές νέες spinoff Star Wars σειρές στα σκαριά

Για να ενισχυθεί το Disney+
19 Φεβρουαρίου 2019 11:35
Φήμη: Αρκετές νέες spinoff Star Wars σειρές στα σκαριά

Μια νέα φήμη ξέσπασε στο διαδίκτυο που θέλει τη Lucasfilm να φορτσάρει στο κομμάτι των τηλεοπτικών σειρών του Star Wars, μετά την προβολή του Episode IX. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το We Got This Covered, η Disney ετοιμάζει αρκετές νέες spinoff σειρές βασισμένες στους χαρακτήρες της Qi'Ra και του Lando Calrissian από το Solo: A Star Wars Story, καθώς και για τους Finn και Poe Dameron από τη sequel τριλογία. 

Καθένας από αυτούς θα λάβει τη δική του τηλεοπτική σειρά στην streaming πλατφόρμα της Disney, η οποία ήδη ξέρουμε ότι θα φιλοξενήσει το The Mandalorian του Jon Favreau αλλά και το spinoff του Rogue One με τον Cassian Andor του Diego Luna.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση των spinoff σειρών για τους χαρακτήρες του SOLO, αυτές βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Θα είχε ενδιαφέρον, αν και δεν έχει ακουστεί, να επέστρεφαν οι Emila Clarke και  Donald Glover για να υποδυθούν τους Qi'Ra και Lando στις αντίστοιχες σειρές τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Disney έχει πολλή όρεξη για να εμπλουτίσει την streaming υπηρεσία της με μπόλικο Star Wars περιεχόμενο.

Το λανσάρισμα του Disney+ θα γίνει προς τα τέλη του 2019.