L.A.’s Finest trailer | Η Gabrielle Union επιστρέφει στα λημέρια από τα ‘Κακά Παιδιά’

Και έχει πλέον ως σύμμαχό της και την Jessica Alba
11 Φεβρουαρίου 2019 22:50
L.A.’s Finest trailer | Η Gabrielle Union επιστρέφει στα λημέρια από τα ‘Κακά Παιδιά’

Το Spectrum έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer του L.A.’s Finest, δηλαδή της πρώτης δικής του πρωτότυπης σειράς που αποτελεί και το τηλεοπτικό spinoff του Bad Boys με το οποίο μας επαναφέρει φυσικά στο σύμπαν της οικογένειας ‘Burnett’.

Έτσι, στο παρόν σόου την τιμητική της θα έχει η Gabrielle Union  (Being Mary Jane) που επιστρέφει στην γνώριμη ερμηνεία της ειδικής πράκτορα ‘Syd Burnett’, αδερφής του ‘Marcus’ (Martin Lawrence), αλλά στο πλευρό της θα βρίσκεται και μία νέα συνεργάτιδα! Η ‘Syd’ λοιπόν μετακομίζει από το Miami στο Los Angeles και αναλαμβάνει ως επιθεωρητής στο Τμήμα της Δίωξης. Εκεί ο δρόμος της θα διασταυρωθεί με αυτόν της ‘Nancy McKenna’ την οποία εδώ υποδύεται η Jessica Alba. Η συνάδελφός της είναι μία εργαζόμενη μητέρα η οποία γρήγορα δυσαρεστείται από την έλευσή της αφού ξεκινώντας να εργάζονται μαζί γίνεται σαφές πόσο πολύ απέχουν οι κοσμοθεωρίες τους.

Στο cast επιπλέον θα ξαναδούμε τον John Salley να ερμηνεύει και πάλι τον ‘Fletcher’, πρώην απατεώνα και χάκερ που συνέδραμε τον ‘Marcus Burnett’ και τον ‘Mike Lowery’ (Will Smith) στις αποστολές όπου ηγήθηκαν στα φιλμ. Συν τοις άλλοις, το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν και οι Zach Gilford (Friday Night Lights), Duane Martin (The New Edition Story), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds (Gamer’s Guide to Pretty Much Everything) και ο Ernie Hudson (Ghostbusters).

Το σενάριο του project που θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα τρία επεισόδια, έχουν επιμεληθεί οι Brandon Margolis και Brandon Sonnier (The Blacklist), ενώ την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου υπογράφει ο Anton Cropper (Βlack-ish, Suits, Future Man).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται ο Jerry Bruckheimer ο οποίος είχε επωμιστεί ανάλογα καθήκοντα και για τις δύο ταινίες Bad Boys, ο Doug Belgrad μέσω των 2.0 Entertainment και Primary Wave Entertainment, και τέλος η Sony Pictures TV. Ως εξωτερικοί παραγωγοί τίθενται οι Jonathan Littman και Kristie Anne Reed.

Να σημειωθεί ότι παρόλο που το δίδυμο Smith και Lawrence γυρίζουν αυτό το διάστημα το Bad Boys For Life βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο αντίστοιχο franchise, δεν έχει ανακοινωθεί αν προχωρήσουν σε μία guest εμφάνιση και στο L.A.’s Finest που θα κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη στις 13 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: