To WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΪ

Ποιες θα είναι οι ώρες μετάδοσης και τα shows
11 Φεβρουαρίου 2019 17:35
To WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΪ

Είναι γεγονός: μετά από 15 χρόνια το τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση σε ελεύθερο και πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία του Κονέκτικατ αναφέρει πως το ΣΚΑΙ αγόρασε τα δικαιώματα πανελλήνιας προβολής των flagship προγραμμάτων του,  δηλαδή τα RAW και SmackDown Live! στην Ελλάδα. 

Ξεκινώντας από το  Σάββατο 2 Μαρτίου -και κάθε Σαββατοκύριακο- στις 12:00 το μεσημέρι θα μεταδίδεται η δίωρη βερσιόν του WWE RAW, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα προβάλλεται το SmackDown Live! και μάλιστα με ελληνικό σχολιασμό. 

Μετά την προβολή τους τα επεισόδια του RAW και του SmackDown θα είναι διαθέσιμα και στο Web TV του ΣΚΑΙ. 

Ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος δήλωσε: "To WWE είναι μία από τις μεγαλύτερες sports-entertainment εταιρείες στον πλανήτη με πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας και background. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτές τις δύο κορυφαίες εκπομπές και περιμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια του WWE".

Από την πλευρά του WWE η co-president της εταιρίας, Michelle Wilson είπε τα εξής: "Ο ΣΚΑΪ μοιράζεται με εμάς το όραμα ψυχαγωγίας του κοινού. Αυτή η συνεργασία για την μετάδοση του Raw και του Smackdown στον ΣΚΑΪ, το κορυφαίο ελληνικό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα φιλικό προς την οικογένεια και γεμάτο δράση προϊόν στους οπαδούς μας σε ολόκληρη τη χώρα".