To Netflix ετοιμάζει 5 νέες ισπανικές παραγωγές

Τα "La Casa De Papel" και "Elite" έδειξαν το δρόμο
07 Φεβρουαρίου 2019 19:16
To Netflix ετοιμάζει 5 νέες ισπανικές παραγωγές

To Netflix εντείνει την πρωτοβουλία των "European Originals" παραγωγών του, καθώς αποκάλυψε πως αναπτύσσει όχι μία όχι δύο αλλά πέντε νέες ισπανικές τηλεοπτικές σειρές. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το La Casa De Papel και άνοιξε τους ορίζοντες του ευρωπαϊκού σινεμά σε ένα διεθνές κοινό που μέχρι πρότινως μπορεί να μην την ήξερε, το έργο αυτό συνέχισε το κολλεγιακό δράμα Elite και τώρα θα το συνεχίσουν ολόφρεσκες παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα παγκοσμίως στον streaming γίγαντα μέσα στο 2020. 

Οι νέες ισπανικές παραγωγές του Netflix ποικίλουν σε είδος και περιλαμβάνουν από κωμική superhero σειρά μέχρι και anime!

Ξεκινώντας με το El Vecino πρόκειται για την κωμική superhero σειρά που ακολουθεί την ιστορία του Javier, του οποίου η ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της. Το τελευταίο πράγμα που του έλειπε είναι να προσγειωθεί ένα εξωγήινος στο σπίτι του και να του μεταφέρει τις δυνάμεις του. Έτσι γίνεται και ο Javier πλέον έχει υπερδυνάμεις, αλλά αυτές δεν του χρησιμεύουν όταν απολύεται από τη δουλειά του ή όταν η κοπέλα του αποφασίζει να χωρίσουν. Ευτυχώς για τον ίδιο, ο φίλος και ο γείτονάς του θα του μάθουν να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του μια και καλή και να κρύψει τη μυστική του ταυτότητα. Ιδίως όταν η κοπέλα του αρχίσει να ψάχνει απαντήσιες για τον Titan, έναν μυστηριώδη υπερήρωα. 

Έπειτα, έχουμε το ψυχολογικό δράμα El Desorden Que Dejas (The Mess You Leave Behind) που βασίζεται στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Carlos Montero, συνδημιουργού του Elite

Δύο δραματικές κομεντί βρίσκονται στα σκαριά, η μία ονομάζεται Valeria και βασίζεται στα μυθιστορήματα της Elisabet Benavent και η δεύτερη, Dias De Navidad (Christmas Days) στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Verónica Echegui (Fortitude), Anna Moliner (Cable Girls) και Victoria Abril (High Heels). 

Η έκπληξη των ισπανικών παραγωγών βρίσκεται στην anime μεταφορά των επιτυχημένων novels Memorias De Idhun της Laura Gallego (φωτό).

Εννοείται πως το Netflix τόνισε ότι ετοιμάζει τις νέες σεζόν των La Casa De Papel, Cable Girls και Elite