Η 3η σεζόν του ‘Atlanta’ θα καθυστερήσει

Η διαβεβαίωση έρχεται δια στόματος στελέχους του FX
05 Φεβρουαρίου 2019 17:28
Η 3η σεζόν του ‘Atlanta’ θα καθυστερήσει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο 3ος κύκλος του Atlanta αναμένεται να αργήσει λίγο ακόμη, όπως κατέστησε σαφές με δήλωσή του ο διευθυντής προγράμματος του FX, John Landgraf εν όψει της συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε για την Television Critics Association στην Pasadena.

Ο εκπρόσωπος του δικτύου τόνισε συγκεκριμένα ότι το εν λόγω επιτυχημένο σόου του Donald Glover θα καθυστερήσει αρκετά να επανέλθει στην μικρή οθόνη.

Ο Landgraf ξεκαθάρισε ότι οι σεναριογράφοι του Atlanta έχουν ήδη πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για την συνέχεια αλλά υπογράμμισε ότι τα νέα δεδομένα προέκυψαν λόγω του μεγάλου επαγγελματικού φόρτου του Glover τόσο ως ηθοποιός όσο και ως μουσικός καλλιτέχνης αλλά και λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων:

«Ο Donald Glover είναι κατά κάποιον τρόπο βασιλιάς όλων των μέσων και έχει μία απίστευτα περίπλοκη ζωή. Είχε κάποια πιο προσωπικά ζητήματα που έπρεπε να διευθετήσει, από θέματα τραυματισμού μέχρι άλλα πράγματα για τα οποία θα ήταν καλύτερα να μην μιλήσω δημόσια και που δεν έχουν να κάνουν ακριβώς με τον ιδιωτικό του βίο, αλλά με την ευρύτερη οικογένειά του».