The Handmaid's Tale: Το πρώτο trailer της 3ης σεζόν ξυπνάει ξανά την Αμερική

Μια νέα δυστοπική αυγή ξεπροβάλλει στη σειρά του Hulu
04 Φεβρουαρίου 2019 18:07
The Handmaid's Tale: Το πρώτο trailer της 3ης σεζόν ξυπνάει ξανά την Αμερική

Με το Netflix να απουσιάζει παντελώς από τα διαφημιστικά του Super Bowl 53, δόθηκε η ευκαιρία σε έναν από τους ανταγωνιστές του το Hulu, να διαφημίσει την επερχόμενη σεζόν μιας εκ των καλύτερων δραματικών σειρών του. Ο λόγος για το βραβευμένο The Handmaid's Tale που σύντομα θα επιστρέψει με την 3η σεζόν του και το πρώτο της trailer δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το trailer βασίζεται σε ένα κλασικό εκλογικό σποτ του τέως Προέδρου των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν και παρουσιάζει τη δυστοπική βερσιόν της Αμερικής μέσα από ένα ουτοπικό πρίσμα. Εκεί όμως την εικόνα αυτή έρχεται να...χαλάσει η Offred της εξαιρετικής Elisabeth Moss (Mad Men), η οποία με μια φράση λέει "Αμερική, ξύπνα."

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 1985 της Margaret Atwood, όπου πρωταγωνιστεί μια υπηρέτρια ονόματι Offred, που ζει στην απολυταρχική θεοκρατία της Δημοκρατίας του Gilead. Εκεί, οι γυναίκες δεν έχουν κανένα δικαίωμα και μετατρέπονται σε σεξουαλικές σκλάβες.

Μαζί με την Moss συμπρωταγωνιστούν οι: Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes, Max Minghella, Ann Dowd, Madeline Brewer και Amanda Brugel. 

Ακόμη δεν έχει δοθεί ημερομηνία πρεμιέρας για το The Handmaid's Tale Season 3 στο Hulu.