Your Honor | Ο Bryan Cranston επιστρέφει στην μικρή οθόνη ως δικαστής

Με τον Peter Moffat να αναλαμβάνει ως δημιουργός του project
01 Φεβρουαρίου 2019 19:07
Your Honor | Ο Bryan Cranston επιστρέφει στην μικρή οθόνη ως δικαστής

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο τετράκις βραβευμένος με Emmy, Bryan Cranston (Breaking Bad) θα υποδυθεί κεντρικό ρόλο στην επερχόμενη μίνι δραματική σειρά Your Honor του Showtime.

Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα βασίζεται στο επιτυχημένο ισραηλινό σόου Kvodo. Θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια όπου ο πρωταγωνιστής των Argo και Trumbo θα μας συστηθεί ως ένας σεβαστός δικαστής στην Νέα Ορλεάνη του οποίου ο γιος αναμειγνύεται σε μία υπόθεση αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Σε αυτήν το θύμα που χτυπήθηκε εγκαταλείφθηκε. Σιγά σιγά αρχίζουν να περιπλέκονται τα πράγματα σε έναν ιστό από ψέματα, μία συνωμοσία όπου διακυβεύονται πολλά. Ο ήρωας θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να σώσει το παιδί του επιστρατεύοντας ισχυρά μέσα και γνωριμίες του κύκλου του για να αποδείξει την αθωότητα του νεαρού.

Ο Peter Moffat (Doctor Who) επωμίζεται εδώ καθήκοντα δημιουργού. Πίσω από την παραγωγή του Your Honor θα βρίσκονται οι King Size Productions και Scripted World, αλλά και ο ίδιος ο Cranston.