Hanna | Στο νέο trailer μία αινιγματική νεαρή μεταμορφώνεται σε φονικό όπλο

Και μαζί της ξεκινάει ένα ντόμινο συγκλονιστικών αποκαλύψεων
31 Ιανουαρίου 2019 22:08
Hanna | Στο νέο trailer μία αινιγματική νεαρή μεταμορφώνεται σε φονικό όπλο

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη action σειρά μυστηρίου Hanna, που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου θρίλερ του Joe Wright το οποίο προβλήθηκε το 2011.

Στην ταινία είχαμε δει σε κεντρική ερμηνεία την τότε έφηβη Saoirse Ronan ως την ηρωίδα της πλοκής, που την είχε αναθρέψει ο πατέρας της ώστε να μεταμορφωθεί σε μία αδίστακτη εκτελέστρια.

Στο τρέχον εγχείρημα μαθαίνουμε καταρχάς για την αρπαγή ενός βρέφους εν ονόματι ‘Hanna’ από τον θάλαμο νεογέννητων μίας κλινικής. Ο Joel Kinnaman (Altered Carbon, House of Cards) πλέον στην μοντέρνα διασκευή υποδύεται τον ‘Erik’, γονέα της νεαρής, σκληροτράχηλο πρώην στρατιώτη και μισθοφόρο που μεγάλωσε το παιδί μέσα στα δάση της Πολωνίας.

Η Mireille Enos (The Catch, The Killing) ενσαρκώνει την ‘Marissa ‘, μία αμείλικτη πράκτορα της CIA που αναλαμβάνει ως επικεφαλής της έρευνας γύρω από την ‘Hanna’ η οποία αυτή την φορά ζωντανεύει στο πρόσωπο της Esme Creed-Miles (Dark River, Mister Lonely). Η ομοσπονδιακή αστυνομικός έχει ένα σκοτεινό μυστικό που συνδέεται με την κοπέλα που καταδιώκει και που εάν ξεθαφτεί κινδυνεύει να χάσει όλα όσα πέτυχε μέχρι τώρα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Ουγγαρία, Σλοβακία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα κείμενα του project επεξεργάστηκε ο σεναριογράφος της αυθεντικής ταινίας, David Farr, με την Sarah Adina Smith (Buster’s Mal Heart, Legion, Room 104) να κρατάει εν προκειμένω την σκηνοθετική κλακέτα.

Το Hanna έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime φέτος τον Μάρτιο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: