The Spanish Princess | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται η τηλεοπτική Αικατερίνη της Αραγονίας

Με την Charlotte Hope να ξεκινά μία ίντριγκα μεταξύ γαλαζοαίματων
29 Ιανουαρίου 2019 14:32
The Spanish Princess | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται η τηλεοπτική Αικατερίνη της Αραγονίας

Το Starz έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer της επερχόμενης μίνι σειράς εποχής The Spanish Princess, διάδοχο των σόου The White Queen και The White Princess.

Η υπόθεση του εν λόγω τηλεοπτικού εγχειρήματος εστιάζει στην Αικατερίνη της Αραγονίας (Charlotte Hope), που έρχεται στην Αγγλία για να παντρευτεί τον πρίγκιπα (Angus Imrie) της Δυναστείας Τυδώρ . Η ίδια πιστεύει ότι είναι ελέω Θεού προορισμένη να γίνει βασίλισσα και φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μέχρι και την τελευταία της φιλοδοξία για δύναμη οποιοδήποτε εμπόδιο και αν  συναντήσει. Ένα αμείλικτο παιχνίδι εξουσίας ξεκινά με θρησκευτικο-πολιτικές μηχανορραφίες να ανατροφοδοτούν το ασταθές κλίμα που διαμορφώνεται και δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι κλυδωνισμοί.

Βάσει της Ιστορίας ο Ερρίκος Η΄ ακύρωσε τον γάμο τους, αφού οι απόγονοι που είχε αποκτήσει με την Αικατερίνη, πέθαναν είτε κατά την γέννα είτε σε νεαρή ηλικία, οπότε παρέμενε άκληρος. Αποφάσισε λοιπόν, να παντρευτεί μία κυρία επί των τιμών της Υψηλοτάτης, την Anne Boleyn, προετοιμάζοντας έτσι σιγά σιγά το έδαφος για την Προτεσταντική Επανάσταση και την απόσχιση της Αγγλίας από την Εκκλησία της Ρώμης.

Το cast του The Spanish Princess συμπληρώνουν επίσης οι: Aaron Cobham, Stephanie Levi-John, Elliot Cowan, Laura Carmichael, Georgie Henley, Angus Imrie, και ο Richard Pepper. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: