Suburra season 2 trailer | Νέα τρομερά σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια

Στην καρδιά της Ιταλίας
23 Ιανουαρίου 2019 11:45
Suburra season 2 trailer | Νέα τρομερά σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τον 2ο κύκλο του πολιτικού-αστυνομικού δράματος Suburra, της πρώτης ιταλικής σειράς της streaming υπηρεσίας που είναι εμπνευσμένη από το αντίστοιχο βιβλίο των Giancarlo De Cataldo και Carlo Bonini, καθώς και την ομώνυμη κινηματογραφική διασκευή που εστιάζει στα πιο πρόσφατα μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς στην Ρώμη.

Η υπόθεση του εν λόγω project λαμβάνει χώρα στην ιταλική πρωτεύουσα και αφορά την διαπλοκή σε επίπεδο θρησκευτικό, πολιτικό αλλά και εκείνο του οργανωμένου εγκλήματος. Τρεις νέοι, οι ‘Numero 8’, ‘Spadino’ και ο ‘Lele’, με διαφορετικά βιώματα και καταβολές θα κάνουν για ακόμη μία φορά ό,τι μπορούν για να ξεσκεπάσουν ένοχα μυστικά και πράξεις μίας χρόνιας διάβρωσης που συγκαλύφθηκαν σκόπιμα από μεγάλους παράγοντες της χώρας που εμπλέκονται σε αυτά.

Στην συμπαραγωγή αυτή του Netflix και του Rai, του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου της Ιταλίας, πρωταγωνιστούν οι Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, και ο Eduardo Valdarnini

Η 2η σεζόν του Suburra θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 22 Φεβρουαρίου του 2019.Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: