American Gods Season 2: Στο νέο trailer παλιοί και νέοι θεοί συγκρούονται

Όλοι τους ετοιμάζονται για πόλεμο στις 10 Μαρτίου
21 Ιανουαρίου 2019 11:31
American Gods Season 2: Στο νέο trailer παλιοί και νέοι θεοί συγκρούονται

To Starz έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν του American Gods. Στο trailer που θα δείτε παρακάτω ο Mr. Wednesday του Ian McShane πείθει τον Shadow Moon του Ricky Whittle να παλέψει ενάντια στους νέους θεούς, για τους οποίους ο Wednesday είναι πεπεισμένος ότι αποτελούν μια τεράστια απειλή. Φαίνεται πως ο πόλεμος Old εναντίον New Gods θα είναι το επίκεντρο της επερχόμενης σεζόν, ενώ από τα πλάνα και πάλι θα μαγέψει οπτικά τους τηλεθεατές του με απόκοσμα και φουτουριστικά σκηνικά. 

Στις νέες προσθήκες του cast συγκαταλέγεται η Sakina Jaffrey (House of Cards), που θα υποδυθεί την ινδική θεά Mama-ji και ο Dean Winters (John Wick) που θα παίξει τον Mr. Town. 

O δρόμος για την 2η σεζόν είχε αρκετές αναταράξεις αφού ο δημιουργός της σειράς και showrunner Bryan Fuller μαζί με τον συνεργάτη του, Michael Green αποχώρησαν από το project και έτσι η Jesse Alexander (Lost) ανέλαβε τα οκτώ επεισόδια. Όλες οι θεότητες παρελαύνουν από το trailer όπως οι Mr. Nancy, Bilquis, Mr. World, Tech Boy, Mr. Town και ο Kayhun Kim ως ο ψηφιοποιημένος New Media στη θέση της Gillian Anderson. 

Το American Gods Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου στο Starz.