The Punisher: O Jon Bernthal έχει συμβιβαστεί με την πιθανότητα να κοπεί η σειρά

Ο ίδιος ο Frank Castle μάλλον ξέρει κάτι παραπάνω
20 Ιανουαρίου 2019 14:00
The Punisher: O Jon Bernthal έχει συμβιβαστεί με την πιθανότητα να κοπεί η σειρά

Τι και αν έκανε πρεμιέρα η 2η σεζόν του The Punisher μόλις την περασμένη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου; Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το κόψιμό του από το Netflix, όπως έγινε και με τις υπόλοιπες σειρές της Marvel που φιλοξενούνται στην streaming υπηρεσία. Με αυτό το σκεπτικό ο πρωταγωνιστής της σειράς Jon Bernthal έχει ήδη συμβιβαστεί, όπως αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη, καθώς έχει εν γνώσει τις μεγάλες πιθανότητες που υπάρχουν να παίζει για τελευταία φορά τον Frank Castle.

Είπε χαρακτηριστικά στο Variety: 

Γνωρίζω την πραγματικότητα της κατάστασης και έχω συμβιβαστεί με αυτή. Πραγματικά ανησυχώ μόνο για τα πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Όταν υποδύομαι τον χαρακτήρα και κάνω την δουλειά μου και είναι εκεί μπροστά μου, κάνω ότι περνάει από το χέρι για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Αλλά στη δουλειά αυτή υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ότι και αν συμβαίνει με αυτές τις σειρές, αυτές οι αποφάσεις παίρνονται σε δωμάτιο στα οποία δεν είμαι καλεσμένος και είμαι ΟΚ με αυτό.

Αντίθετη αντίδραση από τον Τιμωρό του Bernthal είχε ο Charlie Cox που υποδύεται τον Daredevil στην ομώνυμη σειρά, η οποία είδε να της τραβάνε τα καλώδια λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν. Ο Cox εξέφρασε την δυσαρέσκεια και την οργή του για την απόφαση αυτή, ενώ είναι αισιόδοξος ότι το Netflix θα ακούσει τους fans και θα φέρει πίσω τη σειρά. 

Όπως και να έχει είμαστε λίγα 24ωρα μετά την πρεμιέρα της 2ης και φαινομενικά τελευταίας σεζόν του Τιμωρού της Marvel και ακόμη αρκετός κόσμος δεν έχει παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια ή δεν έχει δει καν τη νέα σεζόν, επομένως απέχουμε μερικές εβδομάδες από την δημοσίευση του "κηδειόχαρτου" από το Netflix.

To The Punisher Season 2 είναι διαθέσιμο ήδη αποκλειστικά στο Netflix.