Weird City trailer | Πάρτε μία γεύση από την καυστική sci-fi κωμωδία του Jordan Peele

Και μπείτε στον παράξενο κόσμο ενός ακόμη πιο παράξενου αλλά ανησυχητικά όμοιου μέλλοντος
10 Ιανουαρίου 2019 18:01
Weird City trailer | Πάρτε μία γεύση από την καυστική sci-fi κωμωδία του Jordan Peele

Το YouTube Premium έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το Weird City, την επερχόμενη δυστοπικά φουτουριστική μαύρη κωμωδία του νικητή του Χρυσού Αγαλματιδίου, Jordan Peele με συνδημιουργούς του σόου επίσης τους Jose Molina και Charlie Sanders.

Η σειρά τοποθετείται σε μία δυσοίωνη εκδοχή για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπου η μεσαία τάξη έχει εξαλειφθεί εντελώς, με την μητρόπολη ‘Του Παράξενου’ (‘Weird’) να έχει χωριστεί σε δύο περιφέρειες: μία που βρίσκεται Άνωθεν της διαχωριστικής γραμμής και περιλαμβάνει τους ‘Έχοντες’ ('The Haves'), και μία Κάτωθέν της, στην οποία συγκαταλέγονται οι ‘Μη Έχοντες’ ('The Have Nots').

Την διοίκηση αυτού του τόπου έχει αναλάβει ο αλλόκοτος και μυστηριώδης ‘Dr. Negari’, ο οποίος ενώνει όλες τις ιστορίες μαζί. Εξετάζοντας πτυχές της σύγχρονης πρακτικής μέσα από ένα ιδιαίτερο πρίσμα, κάθε επεισόδιο εισάγει ένα θέμα που απαντάται τόσο στην σημερινή κοινωνία των Η.Π.Α. όσο και σε άλλες χώρες της υφηλίου: τον εθισμό στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, τις διαδικτυακές γνωριμίες, την εμμονή με την γυμναστική κλπ.

Το επιτελείο των ηθοποιών του φιλόδοξου αυτού τηλεοπτικού εγχειρήματος απαρτίζουν οι: Dylan O’Brien (Maze Runner), Awkwafina (Crazy Rich Asians), Michael Cera (Juno), Rosario Dawson (Jane the Virgin), Steven Yeun (The Walking Dead), Ed O’Neil (Modern Family), Hannah Simone (New Girl), Gillian Jacobs (Community), Laverne Cox (Orange is the New Black), Malcolm Barrett (Timeless), Mark Hamill (Star Wars), Yvette Nicole Brown (The Lady and the Tramp), Trevor Jackson (Grown-ish), Auli’i Cravalho (Moana), Levar Burton (Star Trek), και η Sara Gilbert (The Conners).

Την δράση από τα δύο πρώτα επεισόδια ενορχηστρώνει ο βραβευμένος με Emmy, σκηνοθέτης Adam Bernstein (Scrubs, 30 rock, Breaking Bad) ο οποίος θα επωμιστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επίσης. Πίσω από την παραγωγή του εν λόγω project βρίσκονται η Monkeypaw Productions του ίδιου του Peele, αλλά και οι Mosaic, Sonar Entertainment και η Raskal Productions.

Το Weird City έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο YouTube Premium στις 13 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: