Russian Doll trailer | Η Natasha Lyonne έχει πιαστεί σε μία εφιαλτική λούπα

Και είναι υποχρεωμένη να ζει ξανά και ξανά τον θάνατό της
10 Ιανουαρίου 2019 17:49
Russian Doll trailer | Η Natasha Lyonne έχει πιαστεί σε μία εφιαλτική λούπα

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το sci-fi σόου Russian Doll του Netflix όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η Natasha Lyonne υπογράφοντας παράλληλα και ως συνδημιουργός του σόου μαζί με τις Amy Poehler και Leslye Headland που επωμίζονται μεταξύ άλλων και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Το project απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά. Το σενάριο επιμελούνται οι Headland, Lyonne, όπως επίσης και την σκηνοθεσία μαζί με τον Jamie Babbit.

Η Lyonne υποδύεται εδώ την ‘Nadia’ που βιώνει τον θάνατό της αλλεπάλληλες φορές με χρονική αφετηρία πάντα ένα πάρτι στην Νέα Υόρκη το οποίο καταλήγει συνέχεια σε αυτήν την μοιραία έκβαση για την ίδια. Καθώς βασανίζεται παγιδευμένη στο να ξαναζεί δίχως σταματημό την ψυχοφθόρα εμπειρία των τελευταίων της στιγμών, βρίσκει ένα ακόμη άτομο στο οποίο συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και πασχίζουν να βγουν μαζί από έναν ατέρμονα κύκλο θανάτου και αναγέννησης.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Greta Lee (KTown), Yul Vazquez (Captain Phillips), Elizabeth Ashley (Ocean’s 8) και η Charlie Barnett (Chicago Fire). Ωστόσο σε guest εμφανίσει θα δούμε και τους: Chloë Sevigny (Lizzie), Dascha Polanco (Orange is the New Black), Brendan Sexton III (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Rebecca Henderson (Appropriate Behavior), Jeremy Bobb (The Knick), Ritesh Rajan (Stitchers) και Jocelyn Bioh (School Girls).

Το Russian Doll αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την 1η Φεβρουαρίου του 2019 στο Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: