Peaky Blinders Season 5 | Νέα στιγμιότυπα δείχνουν την γνωστή φαμίλια να ανασυντάσσεται

Και ξανά προς την δόξα τραβούν!
10 Ιανουαρίου 2019 12:26
Peaky Blinders Season 5 | Νέα στιγμιότυπα δείχνουν την γνωστή φαμίλια να ανασυντάσσεται

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του LADbible, κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του ατμοσφαιρικού γκανγκστερικού δράματος περιόδου Peaky Blinders, όπου η οικογένεια Shelby φαίνεται να ανασυγκροτείται για να αντιμετωπίσει δυναμικά άλλες προκλήσεις!

Όποιος συνιστά το αντίπαλο δέος γι’ αυτήν καλά θα κάνει να προσέχει διπλά αφού τα μέλη της έχουν αποκτήσει πια ακόμη μεγαλύτερη επιρροή και επιφάνεια.

Η επιτυχημένη τηλεοπτική μυθοπλασία συνεχίζει να αιχμαλωτίζει την προσοχή του κόσμου τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες κάτι που επιβεβαιώνουν και οι πρόσφατες λήψεις.

Ο δημιουργός της, Steven Knight (Taboo), είχε δηλώσει πέρυσι στην Birmingham Mail, σχετικά  με το τι να προσδοκούν οι θεατές από εδώ και μπρος:

«Μπαίνουμε στην δεκαετία του ’30 τώρα. Συμβαίνουν τόσα πολλά γεγονότα, οπότε γιατί να σταματήσουμε;! Η Οικονομική Ύφεση και η άνοδος του φασισμού διαμορφώνουν μέρος της ιστορίας».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Cillian Murphy που ενσαρκώνει φυσικά το αφεντικό της επιχείρησης ‘Tommy’, παρευρέθηκε στα πλατό του project στο Stockport, της Αγγλίας μαζί και με τους συναδέλφους του, Paul Anderson και Helen McCrory.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων και μία από τις φρέσκες προσθήκες του cast, τον Sam Claflin (Me Before You, Adrift, Love,Rosie).

Στις νέες αφίξεις ανήκουν και οι: Anya Taylor-Joy (Thoroughbreds, The Witch, Split), Brian Gleeson (Mother!, Phantom Thread), Neil Maskell (Happy New Year, In Darkness), Kate Dickie (The Cry, The Witch), Cosmo Jarvis (Lady Macbeth), Emmett J. Scanlan, Elliot Cowan, Charlene McKenna, Andrew Koji, και Daryl McCormack.

O 5ος κύκλος του Peaky Blinders καταφτάνει στην μικρή οθόνη με αρκετές εκπλήξεις μέσα στην άνοιξη του 2019, μετακομίζοντας από το BBC Two στο BBC One.