Peaky Blinders Season 5 | Η νέα φωτογραφία μας προϊδεάζει για άγρια σκηνικά

Ετοιμαστείτε να μπούμε και πάλι σε ρυθμούς Birmingham
07 Ιανουαρίου 2019 18:52
Peaky Blinders Season 5 | Η νέα φωτογραφία μας προϊδεάζει για άγρια σκηνικά

Κυκλοφόρησε καινούργιο στιγμιότυπο από τα πλατό του 5ου κύκλου της γκανγκστερικής δραματικής σειράς εποχής Peaky Blinders, όπου απ’ ότι φαίνεται τα πνεύματα αρχίζουν και πάλι να οξύνονται ανάμεσα στην φαμίλια των Shelby και σε όποιον θελήσει να την βλάψει.

 
 
 
View this post on Instagram

First day back on set for #PeakyBlinders Series 5. You're sure of a big surprise. Photo by: @antobyrne75

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) on

Στην λήψη που ανέβηκε πρόσφατα στον επίσημο λογαριασμό του σόου στο Instagram, απεικονίζεται η σκηνοθετική κλακέτα με ευδιάκριτες ‘σταγόνες αίματος’ να καλύπτουν την επιφάνειά της ενώ πάνω της αναγράφεται πιθανόν ο τίτλος του αντίστοιχου επεισοδίου που γυρίζεται: «Αν κατηφορίσεις απόψε προς στο δάσος…».

Κρίνοντας από τα ανωτέρω η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι και όλο και κάποια αφορμή θα βρεθεί για να δυναμιτίσει την κατάσταση και να δοθεί το έναυσμα για άλλη μία αιματοβαμμένη ίντριγκα!

Το εν λόγω επιτυχημένο σόου του δημιουργού Steven Knight (Taboo), εξακολουθεί να προσελκύει την προσοχή του κόσμου με την επικίνδυνη γοητεία του, υπέρ του οποίου συνηγορεί οπωσδήποτε και η υποκριτική δεινότητα τόσο του πρωταγωνιστή του, Cillian Murphy στον ρόλο του ‘Tommy’, όσο και του υπόλοιπου βασικού cast.

Στις φρέσκιες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Sam Claflin (Me Before You, Adrift, Love,Rosie), Anya Taylor-Joy (Thoroughbreds, The Witch, Split), Brian Gleeson (Mother!, Phantom Thread), Neil Maskell (Happy New Year, In Darkness), Kate Dickie (The Cry, The Witch), Cosmo Jarvis (Lady Macbeth), Emmett J. Scanlan, Elliot Cowan, Charlene McKenna, Andrew Koji, και Daryl McCormack.

Η 5η σεζόν του Peaky Blinders αναμένεται να κάνει ποδαρικό κατά την άνοιξη του 2019, μετακομίζοντας από το BBC Two στο BBC One.