Hanna | Το πρώτο teaser αποκαλύπτει την μυστηριώδη αρπαγή ενός βρέφους

Και εγείρει δεκάδες ερωτήματα
07 Ιανουαρίου 2019 18:34
Hanna | Το πρώτο teaser αποκαλύπτει την μυστηριώδη αρπαγή ενός βρέφους

Το Amazon Prime έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το επερχόμενο σόου μυστηρίου Hanna, που συνιστά ουσιαστικά τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου θρίλερ του Joe Wright που βγήκε το 2011.

Στο σύντομο αυτό απόσπασμα που βλέπει κανείς η streaming υπηρεσία έχει φροντίσει να εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού προβάλλοντας την αρπαγή ενός μωρού εν ονόματι ‘Hanna’ από τον θάλαμο νεογέννητων ενός νοσοκομείου.

Στο φιλμ όπου είχε πρωταγωνιστήσει η τότε έφηβη Saoirse Ronan ως η συγκεκριμένη ηρωίδα, το κορίτσι το μεγαλώνει ο πατέρας της για να γίνει μία αμείλικτη δολοφόνος. Ο Joel Kinnaman (Altered Carbon, House of Cards) θα ερμηνεύσει τον γονέα της νεαρής και η Mireille Enos (The Killing) μία πράκτορα της CIA που ερευνά την υπόθεσή της, ενώ η Esme Creed-Miles (Mister Lonely) θα μας συστηθεί ως η ‘Hanna’.

Το σενάριο της σειράς θα επιμεληθεί ο David Farr, με την Sarah Adina Smith (Buster’s Mal Heart) να υπογράφει την σκηνοθεσία.

Το Hanna έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη, στο Amazon Prime αυτόν τον Μάρτιο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: