Turn Up Charlie (φωτο) | Στην φρέσκια κωμική σειρά του Netflix ο Idris Elba ανεβαίνει στα decks

Και ξεσηκώνει τα πλήθη!
04 Ιανουαρίου 2019 21:35
Turn Up Charlie (φωτο) | Στην φρέσκια κωμική σειρά του Netflix ο Idris Elba ανεβαίνει στα decks

Το Netflix ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του επερχόμενου κωμικού σόου Turn Up Charlie, ενώ έθεσε σε κυκλοφορία και φωτογραφικό υλικό με τον πρωταγωνιστή του, Idris Elba.

Φέτος, λοιπόν, μέσω της μικρής οθόνης το κοινό θα λάβει διπλή δόση από τον ταλαντούχο ηθοποιό μιας που από την μία επιστρέφει στο Luther ως ο ομώνυμος Βρετανός ντετέκτιβ, αλλά από την άλλη θα τον δούμε και ως τον ‘Charlie’, έναν «ορκισμένο εργένη DJ που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην» στο Turn Up Charlie. Ο ήρωας αυτός όταν του προσφέρεται μία τελευταία ευκαιρία να πιάσει την καλή, από εκεί που δεν το περιμένει θα μπει στο τρυπάκι να γίνει σωστός κύριος για χάρη της μικρούλας, άτακτης κόρης του διάσημου κολλητού του, την ‘Gabby’ (Frankie Hervey).

Εν προκειμένω, ο Idris Elba επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού μαζί με τον Gary Reich, με τους δυο τους, μεταξύ άλλων, να αναλαμβάνουν και ως εξωτερικοί παραγωγοί. Οι Tristram Shapeero και Matt Lipsey υπογράφουν την σκηνοθεσία.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι Piper Perabo και JJ Feild, ενώ ως guest stars προστέθηκαν οι: Angela Griffin, Guz Khan, Jocelyn Jee Esein, Jade Anouka, Cameron King και ο Dustin Demri-Burns.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Elba είναι όντως στην πραγματικότητα εξοικειωμένος με το επάγγελμα του DJ, μιας και ξεκίνησε να δουλεύει σε ανάλογο πόστο σε club του ανατολικού Λονδίνου πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, ακόμη και τώρα εξακολουθεί να κάνει αντίστοιχες εμφανίσεις ανά τον κόσμο.

Το Turn Up Charlie που αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 15 Μαρτίου του 2019, συνιστά το δεύτερο project όπου επιχειρεί να εντάξει και αυτοβιογραφικά του στοιχεία, έπειτα και από την κωμωδία του Sky One, το In the Long Run.