Stranger Things Season 3: Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα!

Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι... άνω-κάτω!
01 Ιανουαρίου 2019 18:34
Stranger Things Season 3: Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα!

Ποδαρικό με το δεξί έκανε το Netflix καθώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για την άκρως αναμενόμενη 3η σεζόν του Stranger Things. Στο βίντεο που ακολουθεί το μυστηριώδες ύφος των προηγούμενων -όπως αυτό στο εμπορικό κέντρο- βλέπουμε την αντίστροφη μέτρηση που γίνεται καθιερωμένα την Παραμονή του νέου έτους, καθώς το Hawkins υποδέχεται το έτος 1985. Αυτή θα είναι και η χρονολογία που θα εκτυλίσσεται η επερχόμενη σεζόν, τοποθετώντας τα γεγονότα ένα χρόνο μετά από αυτά της Season 2. 

Έτσι αποκαλύπτεται η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του Stranger Things Season 3, το οποίο θα έρθει στις οθόνες μας στις 4 Ιουλίου! Προβλέπεται, λοιπόν, ένα ανήσυχο καλοκαίρι για την τσακαλοπαρέα του Hawkins, καθώς όπως έχει ειπωθεί και στον επίσημο βιβλίο οδηγό της σειράς θα είναι "το τελευταίο της παιδικής τους ηλικίας". Αυτό θέλει να τονίσει και το πανέμορφο teaser poster της 3ης σεζόν που φέρει τη λεζάντα "Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα". 

Στην αφίσα φαίνεται ότι οι μόνοι που κοιτούν τον κίνδυνο του Mind Flayer είναι ο Will και η Eleven, καθώς ο Mike της κρατάει το χέρι και οι υπόλοιποι κοιτούν τα πυροτεχνήματα. 

Για πρώτη φορά η σειρά θα επιστρέψει μέσα στο καλοκαίρι, μιας και η πρεμιέρα της 2ης σεζόν είχε γίνει το χειμώνα του 2017. 

Το Stranger Things 3 θα φέρει τα πάνω-κάτω στις 4 Ιουλίου του 2019 αποκλειστικά στο Netflix.