Gotham Season 5 trailer | Η τελευταία επική μάχη για το ‘Gotham’ είναι προ των πυλών

Και εκεί θα κριθούν όλα
23 Δεκεμβρίου 2018 18:19
Gotham Season 5 trailer | Η τελευταία επική μάχη για το ‘Gotham’ είναι προ των πυλών

Ενώ πλησιάζει η ώρα που θα γραφτεί ο επίλογος του Gotham, της prequel σειράς γύρω από τον ‘Batman’, το FOX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την 5η και τελευταία σεζόν του project αυτού της Warner Bros. Television όπου αναμένεται μία αμείλικτη σύγκρουση ανάμεσα στους ήρωες και τους αντιπάλους τους.

Έτσι λοιπόν, ο ντετέκτιβ ‘James Gordon’ (Ben McKenzie ) και ο νεαρός ‘Bruce Wayne’ (David Mazouz) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα αδυσώπητο εχθρικό μέτωπο που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της πόλης τους.

Με τον ‘Bane’ να κάνει την εμφάνισή του, ζωντανεύοντας εν προκειμένω στο πρόσωπο του Shane West, καταλαβαίνει κανείς ότι τα περιθώρια στενεύουν ακόμη περισσότερο για την ομάδα των υπερασπιστών του Gotham όσον αφορά την εν λόγω επικείμενη ρήξη. Μεταξύ άλλων, έχει επισημανθεί ότι το σόου θα κλείσει μεταφέροντάς μας δέκα χρόνια αργότερα, βλέποντας τον έφηβο ‘Bruce’ να μεταμορφώνεται στον γνωστό σε όλους μας ‘Batman’!

Στις γνώριμες ερμηνείες τους επανέρχονται φυσικά και οι: Donal Logue ως ο ‘Harvey Bullock’, Morena Baccarin ως η ‘Leslie Thompkins’, Sean Pertwee ως ο ‘Alfred’, Robin Lord Taylor ως ο ‘Πιγκουίνος’, Erin Richards ως η ‘Barbara Kean’, Camren Bicondova ως η ‘Selina Kyle’/η μελλοντική ‘Catwoman’, Cory Michael Smith ως ο ‘Edward Nygma’/ο ‘Γρίφος’, Jessica Lucas ως η ‘Tabitha Galavan’, Chris Chalk ως ο ‘Lucius Fox’, Drew Powell ως ο ‘Butch Gilzean’/ ‘Solomon Grundy’,  Alexander Siddig ως ο ‘Ra’s Ah Ghul’, και η Crystal Reed ως η ‘Sofia Falcone’.

Ο 5ος κύκλος του Gotham έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο FOX στις 3 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: