NOS4A2 (φωτο) | Ο Zachary Quinto ξεπροβάλλει μέσα απ' τις σκιές ως ο πανούργος ‘Charlie Manx’

Και η φοβερή ιστορία του Joe Hill παίρνει σάρκα και οστά μέσα από το νέο σόου του AMC
21 Δεκεμβρίου 2018 15:30
NOS4A2 (φωτο) | Ο Zachary Quinto ξεπροβάλλει μέσα απ' τις σκιές ως ο πανούργος ‘Charlie Manx’

Η Entertainment Weekly έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο στιγμιότυπο που απεικονίζει το Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call) ως το αθάνατο πλάσμα ‘Charlie Manx’ από το NOS4A2, το επερχόμενο δράμα υπερφυσικού τρόμου του AMC που εμπνέεται από το ομώνυμο βιβλίο του Joe Hill, ενός λογοτέχνη κορυφαίου στο είδος αυτό, μετά τον Stephen King.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, μας συστήνεται ως το παραπάνω αθάνατο τέρας που φαινομενικά δείχνει σαν ένας οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, όμως τρέφεται με ψυχές παιδιών και φυλάει τα λείψανά τους σε ένα ανατριχιαστικό χωριό, γνωστό και ως “Christmasland” όπου κάθε μέρα γιορτάζονται τα Χριστούγεννα και η θλίψη απαγορεύεται διά νόμου. Η αρρωστημένη αυτή του σύλληψη θα κινδυνέψει όταν μία νεαρή καλλιτέχνιδα εν ονόματι ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings), ανακαλύψει ότι έχει μία ανεξήγητη υπερφυσική σύνδεση μαζί του. Η κοπέλα θα αποπειραθεί να νικήσει τον ‘Manx’ και να σώσει τα υποψήφια θύματά του προσπαθώντας παράλληλα να μην χάσει και η ίδια την ζωή της.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) θα ερμηνεύσουν τους γονείς της νεαρής, ‘Chris’ και ‘Linda McQueen’ αντίστοιχα, που δουλεύουν ως εργάτες, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) θα αναπαραστήσει τον ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενο με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται εν προκειμένω ο Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), ο οποίος θα συντονίζει και τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής μαζί με τον Joe Hill και την Lauren Corrao. Το project αποτελεί μία συμπαραγωγή της AMC Studios και της Tornante Television.

Το NOS4A2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη του χρόνου, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία από το δίκτυο.