Wayne trailer | Στο νέο trailer ένα νεανικό επαναστατικό ειδύλλιο γεννιέται

Και ενώνει δύο παιδιά με τσαγανό και θάρρος
19 Δεκεμβρίου 2018 13:09
Wayne trailer | Στο νέο trailer ένα νεανικό επαναστατικό ειδύλλιο γεννιέται

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το νεανικό δράμα ενηλικίωσης Wayne του YouTube Premium, το οποίο κατά κάποιον τρόπο εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος του End of the F**ing World και του Kick-Ass, με τους σεναριογράφους του Zombieland και του Deadpool, Rhett Reese και Paul Wernick, να συντονίζουν τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής.

Ο Iain B. MacDonald (Episodes, I’m Dying Up Here, Shameless) σκηνοθέτησε το πρώτο από τα δέκα επεισόδια του εν λόγω σόου, με την υποστήριξη της Endeavor Content και με τον Shawn Simmons να επωμίζεται εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού στο project. Έτσι λοιπόν, ζωντανεύει μία ακόμη ιστορία με ανυπότακτους έφηβους που παλεύουν με πάθος για ό,τι πιστεύουν, έτοιμοι να τα βάλουν με κάθε κανόνα και αρχή των ενηλίκων.

Η όλη πλοκή αφορά τον ‘Wayne’(Mark McKenna), και το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει ώστε να ανακτήσει ένα Pontiac Trans Am του ’78, το αυτοκίνητο του πατέρα του, το οποίο του το έκλεψαν λίγο πριν αποβιώσει. Το αγόρι ξεκινάει μία επικίνδυνη διαδρομή ζωής όπου θα συναντήσει άτομα του υποκόσμου που δεν έχουν τον παραμικρό δισταγμό να βλάψουν ακόμη και κάποιον στην ηλικία του ώστε να μάθουν αυτά που θέλουν. Στις εμπειρίες του ήρωα συμμετέχει και μία κοπέλα, η ‘Del’ (Ciara Bravo), με την οποία έρχονται πιο κοντά. Χάρη στην βοήθειά της πεισμώνει ακόμη περισσότερο, οπότε παρά την όποια δυσκολία συνεχίζει να αναζητά αυτό που στέρησαν από την οικογένειά του και κατ΄ επέκταση και από τον ίδιο.

Το Wayne έχει οριστεί να προβληθεί στο YouTube Premium στις 16 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: