The Black Tapes | Έρχεται το τηλεοπτικό αδερφάκι του ‘Εξορκιστή’

Με το NBC να δίνει το πράσινο φως για το project
17 Δεκεμβρίου 2018 14:05
The Black Tapes | Έρχεται το τηλεοπτικό αδερφάκι του ‘Εξορκιστή’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το NBC βάζει μπρος για την διασκευή του διάσημου podcast The Black Tapes στην μικρή οθόνη, με δημιουργούς τους Paul Bae, Terry Miles, και Matthew Arnold (Emerald City).

Το εν λόγω υπερφυσικό δράμα εστιάζει σε έναν δημοσιογράφο ο οποίος ερευνά υποθέσεις του ‘Dr. Richard Strand’ που αναλαμβάνει ως αποστολή του να εξετάσει περιπτώσεις ατόμων που έχουν ζήσει μία εμπειρία με το παραφυσικό, αλλά και γεγονότα που έχουν να κάνουν με το ανεξήγητο, με την εμφάνιση σκοτεινών δυνάμεων και την αντιπέρα όχθη.

Το πρωτότυπο The Black Tapes όπως προαναφέρθηκε, επρόκειτο για ένα φανταστικό podcast των Paul Bae και Terry Miles που ξεκίνησε το 2015 λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, ενώ μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 41.5 εκατ. downloads, εξακολουθώντας να είναι ένα από τα δέκα πιο επιτυχημένα προϊόντα ψηφιακού περιεχομένου της Apple.

Η Lori Henry έδωσε τότε την φωνή της ως η παρουσιάστριά του, διηγούμενη την ιστορία αυτή που συνιστά spin-off του ραδιοφωνικού προγράμματος “Pacific Northwest Stories”. Ακολούθησε ο 2ος και ο 3ος κύκλος της παραγωγής αυτής, με τον τελευταίο να ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2017 με έναν cliff hanger επίλογο που έδινε πάσα για συνέχεια.