Daredevil: Η 4η σεζόν θα γυριζόταν τον Φεβρουάριο πριν κοπεί από το Netflix

Αιχμές αφήνει ηθοποιός της σειράς για το ποιος ευθύνεται για το κόψιμο
15 Δεκεμβρίου 2018 15:13
Daredevil: Η 4η σεζόν θα γυριζόταν τον Φεβρουάριο πριν κοπεί από το Netflix

 Ήταν βαρύ για πολλούς fans της Marvel το γεγονός της διακοπής του Daredevil από το Netflix, σχεδόν δύο μήνες μετά την προβολή της 3ης σεζόν. Μια κίνηση που ακολούθησε το κόψιμο των Luke Cage και Iron Fist. Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από το μέτωπο της σειράς θα δυσαρεστήσουν ακόμη παραπάνω τους θιασώτες της.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο Inverse, η Amy Rutberg, που υποδύεται την Marci Stahl στο Daredevil και έτερον ήμισυ του "Foggy" αποκάλυψε ότι η παραγωγή ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα της 4ης σεζόν πολύ σύντομα.

Επίσης, άφησε αιχμές για το ότι η απόφαση να κοπεί ήταν του Netflix και όχι της Marvel: 

Είχαμε ακούσει φήμες για το ότι τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν νωρίτερα τον Φεβρουάριο του 2019. Είναι λίγο ασυνήθιστο να έχει προχωρήσει τόσο ο προγραμματισμός και να κόβεται η σειρά, κάτι που με κάνει να σκέφτομαι ότι το Netflix αμφιταλαντευόταν για το εάν θα την έκοβε ή όχι. Θαρρώ πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση... Οι επαφές μου στη Marvel ήταν αρκετά έκπληκτοι. Οποιεσδήποτε φήμες κυκλοφορούν με το ότι ήταν απόφαση της Marvel είναι αναληθής, νομίζω ότι ήταν εντελώς απόφαση του Netflix. Και αυτό προέρχεται από συζητήσεις μου με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στη Marvel. 

Η Rutberg έριξε λίγο φως σε αυτήν την υπόθεση, ωστόσο οι ελπίδες των fans πλέον λιγοστεύουν για την επανεμφάνιση αυτών των χαρακτήρων τουλάχιστον μέχρι το 2020, λόγω των δικαιωμάτων που κατέχει το Netflix, αποτρέποντας έτσι μία μεταγραφή στη streaming υπηρεσία της Disney. Μένει να δούμε εάν τα εναπομείναντα Jessica Jones και The Punisher θα έχουν την ίδια μοίρα.