Black Monday | Στο νέο teaser ο Don Cheadle κυνηγάει χίμαιρες

Μέχρι που του χτυπάει την πόρτα η χείριστη χρηματιστηριακή κρίση της Wall Street
14 Δεκεμβρίου 2018 21:33
Black Monday | Στο νέο teaser ο Don Cheadle κυνηγάει χίμαιρες

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την επερχόμενη μαύρη κωμωδία περιόδου Black Monday, όρος που παραπέμπει στην λεγόμενη «Μαύρη Δευτέρα» όταν το 1987 καταγράφηκε η χειρότερη χρηματιστηριακή κατάρρευση στην Wall Street, ώστε να ακουστεί ακόμη και η άποψη ότι κάτι τέτοιο ενδεχομένως να προανήγγειλε και μία δεύτερη ύφεση όπως αυτή του 1929.

Η συγκεκριμένη σειρά του Showtime μας γυρίζει λοιπόν, 31 χρόνια πίσω, στην πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του δείκτη Dow Jones ο οποίος έκλεισε με απώλειες πάνω από 22%, με πολλούς χρηματιστές να προβαίνουν στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από μεγάλο ύψος.

Η όλη πλοκή εστιάζει στο πώς μία ομάδα από outsiders κατάφερε να επιβιώσει την ίδια ώρα που επώνυμοι επενδυτές παρακολουθούσαν την κατιούσα πορεία που διέγραφε η αξία των μετοχών τους, με το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα του πλανήτη να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ένα χάος να επικρατεί στους δρόμους των Η.Π.Α.

Το κύριο cast συγκροτείται από τον νικητή Χρυσής Σφαίρας, Don Cheadle (Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Hotel Rwanda), τον βραβευμένο με Grammy, Andrew Rannells (Girls), την Regina Hall (Girls Trip) και τον Paul Scheer (The League).

Το project αυτό απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια, ενώ ως δημιουργοί και εξωτερικοί παραγωγοί έχουν αναλάβει οι Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl) και David Caspe (Happy Endings). Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι υποψήφιοι για Emmy, Seth Rogen και Evan Goldberg (Preacher, Superbad, Future Man) που ενορχήστρωσαν και την δράση του πιλοτικού επεισοδίου.

Το Black Monday έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Showtime στις 20 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: