The Mandalorian | Έγιναν και επίσημα τα αποκαλυπτήρια του cast

Και οι προσθήκες-έκπληξη είναι πολλά υποσχόμενες
13 Δεκεμβρίου 2018 13:26
The Mandalorian | Έγιναν και επίσημα τα αποκαλυπτήρια του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην live action σειρά επιστημονικής φαντασίας The Mandalorian του Jon Favreau που εμπνέεται από το σύμπαν του Star Wars.

Έτσι, λοιπόν, έπειτα από την επιβεβαίωση πριν λίγο καιρό ότι ο Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) αναλαμβάνει ως πρωταγωνιστής στο εν λόγω εγχείρημα που θα αναπτυχθεί σε δέκα επεισόδια, σήμερα πια γνωστοποιούνται ποιοι άλλοι συνάδελφοί του διεκδίκησαν και κατέλαβαν τελικά μία θέση στο cast.

Ο Pascal θα υποδυθεί έναν μοναχικό μαχητή του πλανήτη ‘Mandalore’ ο οποίος πολεμά στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του γαλαξία πέρα από τoν έλεγχο της ‘Καινούργιας Δημοκρατίας’. Η όλη πλοκή τοποθετείται έπειτα από την πτώση της ‘Αυτοκρατορίας’ και πριν από τον σχηματισμό του ‘Πρώτου Τάγματος’.

Υποκριτικά θα τον πλαισιώνουν οι: Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man), καθώς και ο Nick Nolte (Affliction).

Ο δημιουργός του σόου, Jon Favreau, δήλωσε χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Περνάμε υπέροχα που δουλεύουμε με αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι για όταν δουν όλοι τι ετοιμάζουμε!».

Τα άτομα που θα καθίσουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω είναι οι: Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates), και ο Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

H  1η σεζόν της πολυδάπανης αυτής υπερπαραγωγής των Lucasfilm και Walt Disney Studios θα ξεπεράσει τα $100 εκατ. χωρίς να αποκλείεται από τους συντελεστές της η προοπτική και για άλλα concept πρόσθετων σειρών με επίκεντρο το Star Wars.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για την πρεμιέρα του The Mandalorian, με την πλατφόρμα της Disney να αναμένεται να ανοίξει μέσα στο 2019.