The Punisher | Η 2η σεζόν θα κάνει ποδαρικό στο Netflix τον Ιανουάριο

Έναν μήνα πριν λήξει η συμφωνία του δικτύου με την Marvel
13 Δεκεμβρίου 2018 12:49
The Punisher | Η 2η σεζόν θα κάνει ποδαρικό στο Netflix τον Ιανουάριο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο 2ος κύκλος του The Punisher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix τον Ιανουάριο του 2019, δηλαδή έναν μήνα πριν τερματιστεί η συνεργασία της streaming αυτής υπηρεσίας με την Marvel.

Θα ξαναδούμε λοιπόν, τον Frank Castle (Jon Bernthal) αρχές του νέου έτους λίγο πριν σταματήσει να υφίσταται το συμβόλαιο που είχε το δίκτυο με την Marvel. Βέβαια κάτι τέτοιο έχει εγείρει εύλογα την ανησυχία πολλών fans ότι ενδέχεται η σειρά να διακοπεί ξαφνικά όπως ακριβώς συνέβη με την απροσδόκητη ακύρωση άλλων επιτυχημένων project συμπεριλαμβανομένων των Iron Fist, Luke Cage, και ακόμη πιο πρόσφατα του Daredevil.

Για τον λόγο αυτόν, το μέλλον τόσο του The Punisher όσο και του Jessica Jones εξακολουθεί να είναι μετέωρο. Η Disney που αγόρασε την Marvel Studios και πρόκειται να δημιουργήσει δική της ξεχωριστή πλατφόρμα, πλέον έχει στο εξής τα πνευματικά δικαιώματα των συνακόλουθων παραγωγών και άρα το περιεχόμενό τους βαθμιαία αποσύρεται από εκεί όπου φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος. Συνεπώς, κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει καν η παραμικρή πρόθεση του να συνεχιστούν η συγκεκριμένες action ανθολογίες της μικρής οθόνης πόσο μάλλον το εάν θα παραμείνει στον ρόλο του ‘Frank Castle’, ο Jon Bernthal.

Οπότε, οι fans του The Punisher χρειάζεται να προετοιμάσουν σιγά σιγά τον εαυτό τους για μία τέτοια δυσάρεστη προοπτική μετά τον Ιανουάριο του 2019 καθώς η 2η σεζόν του δεν αποκλείεται και εκείνη να τους αποχαιρετήσει απροειδοποίητα.