O ‘Αστυνόμος Σαΐνης’ επιστρέφει με προβολή-έκπληξη στο Twitch στις 17 Δεκεμβρίου

Πιάστε ξανά το μότο: «Πρόβλημα, πρόβλημα, πες μου πώς το λύνεις… Αστυνόμος Σαΐνης!»
13 Δεκεμβρίου 2018 12:35
O ‘Αστυνόμος Σαΐνης’ επιστρέφει με προβολή-έκπληξη στο Twitch στις 17 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Engadget, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η animated σειρά Inspector Gadget του 1983 επανέρχεται, με την 1η της σεζόν να φιλοξενείται στο streaming κανάλι  Twitch Presents από τις 17 Δεκεμβρίου του 2018 στις 10:00 το πρωί.

Θα προβληθούν λοιπόν και τα εξήντα πέντε επεισόδια αυτού του κύκλου του cartoon μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα. Ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε το ζεστό κύμα αναμνήσεων και νοσταλγίας που θα σας κατακλύσει εκείνες τις μέρες και να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες του πολυαγαπημένου ήρωα κινουμένων σχεδίων ‘Αστυνόμου Σαΐνη’.

Να σημειωθεί εδώ ότι θα περιλαμβάνεται και διαδραστικό υλικό από τον δημιουργό του animated σόου, ώστε οι χρήστες της πλατφόρμας να έχουν μία πιο άμεση εμπειρία με το περιεχόμενο του. Ο ίδιος ο δημιουργός του, Andy Heyward, θα είναι στην διάθεση τους εκείνες τις ώρες από τις 17 έως τις 21 Δεκεμβρίου για να μοιραστεί διάφορα γεγονότα και ιστορίες σχετικά με την παραγωγή του όλου project. Θα σχεδιάζει επίσης καινούργια σκίτσα του παραπάνω χαρακτήρα με την όλη φιλοσοφία του Go Go Gadget να ξεχωρίζει φυσικά!

Στην συνέχεια ο Adam Savage και η ομάδα του θα φτιάξουν 3D φιγούρες και αξεσουάρ με θέμα το Inspector Gadget. Ετοιμαστείτε να αναφωνήσετε και πάλι: «Εμπρός λοιπόν, καλό μου χέρι!».

Tags: