Stranger Things Season 3 | Το νέο teaser αποκαλύπτει τους τίτλους των επεισοδίων

Και απ’ ότι φαίνεται μας περιμένουν ακόμη πιο αγωνιώδη σκηνικά!
10 Δεκεμβρίου 2018 11:19
Stranger Things Season 3 | Το νέο teaser αποκαλύπτει τους τίτλους των επεισοδίων

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για την 3η σεζόν από το sci-fi δράμα Stranger Things των αδερφών Duffer, γνωστοποιώντας παράλληλα τους τίτλους των οκτώ επεισοδίων που αναμένεται να βγουν το ερχόμενο έτος (Suzie, Do You Copy?”, “The Mall Rats”, “The Case of the Missing Lifeguard”, “The Sauna Test”, “The Source”, “The Birthday”, “The Bite”, “The Battle of Starcourt).

Το επιτυχημένο σόου επιστρέφει, φέρνοντας και εμάς πίσω στην φανταστική πόλη ‘Hawkins’, της Indiana, για να ταξιδέψουμε για ακόμη μία φορά σε ένα καθηλωτικό σύμπαν τρόμου και επιστημονικής φαντασίας που καλύπτεται από ένα ανεξήγητο και σκοτεινό πέπλο μυστηρίου, με σημείο αναφοράς φυσικά την αγαπημένη παρέα πιτσιρικάδων που ξέρουμε.

Του βασικού cast ηγούνται οι: Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matazarro, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, και Joe Keery. Επιπλέον, έχουν ήδη προστεθεί στο επιτελείο των ηθοποιών οι: Jennifer Marshall, Sadie Sink, Dacre Montgomery και Francesca Reale και ο.

Ο 3ος κύκλος του Stranger Things αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix το καλοκαίρι του 2019. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό teaser: