Gotham Season 5: Ο ‘Σκοτεινός Ιππότης’ κάνει πια την εμφάνισή του στο νέο teaser

Ο νεαρός ‘Bruce Wayne’ ετοιμάζεται σιγά σιγά να αγκαλιάσει το σκοτεινό του πεπρωμένο
09 Δεκεμβρίου 2018 16:32
Gotham Season 5: Ο ‘Σκοτεινός Ιππότης’ κάνει πια την εμφάνισή του στο νέο teaser

Το FOX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για τον 5ο και τελευταίο κύκλο του Gotham, της prequel σειράς της Warner Bros. Television γύρω από τον ‘Batman’, με τον David Mazouz ως ‘Bruce Wayne’ να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αποστολή του ως ‘Σκοτεινός Ιππότης’ μίας πόλης που βυθίζεται σταδιακά στο χάος.

Και άλλοι επικίνδυνοι εχθροί καταφτάνουν, με τον ‘Bane’ (Shane West) να είναι ένας από αυτούς. Μεταξύ άλλων, επιβεβαιώθηκε ότι το φινάλε του σόου θα επισφραγιστεί μεταφέροντάς μας δέκα χρόνια μετά, βλέποντας την μεταμόρφωση του μικρού ‘Bruce’στον γνωστό σε όλους μας ‘Batman’!

Στους γνώριμους ρόλους τους επιστρέφουν: ο Ben McKenzie ως ο ντετέκτιβ ‘James Gordon’, ο Donal Logue ως ο ‘Harvey Bullock’, η Morena Baccarin ως η ‘Leslie Thompkins’, ο Sean Pertwee ως ο ‘Alfred’, ο Robin Lord Taylor ως ο ‘Πιγκουίνος’, η Erin Richards ως η ‘Barbara Kean’, η Camren Bicondova ως η ‘Selina Kyle’/η μελλοντική ‘Catwoman’, ο Cory Michael Smith ως ο ‘Edward Nygma’/ο ‘Γρίφος’, η Jessica Lucas ως η ‘Tabitha Galavan’, ο Chris Chalk ως ο ‘Lucius Fox’, ο Drew Powell ως ο ‘Butch Gilzean’/ ‘Solomon Grundy’, ο Alexander Siddig ως ο ‘Ra’s Ah Ghul’, και η Crystal Reed ως η ‘Sofia Falcone’.

Η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Gotham αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο FOX στις 3 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: