Four Weddings and a Funeral: Έχουμε τρεις φρέσκιες προσθήκες στη μίνι σειρά του Hulu!

Με τις νέες αφίξεις να αναλαμβάνουν ρόλους guest-star
08 Δεκεμβρίου 2018 18:41
Four Weddings and a Funeral: Έχουμε τρεις φρέσκιες προσθήκες στη μίνι σειρά του Hulu!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τρία καινούργια μέλη θα εμπλουτίσουν την μίνι σειρά Four Weddings and a Funeral του Hulu το οποίο εμπνέεται από το ομώνυμο φιλμ του 1994 όπου έπαιξαν ο Hugh Grant και η Andie MacDowell.

Θα δούμε λοιπόν σε guest-star εμφανίσεις τον πρωταγωνιστή του Sleepy Hollow,Tom Mison, τον Tommy Dewey (Casual) και την Ashley Madekwe (Revenge). Ο Mison συγκεκριμένα θα μας συστηθεί εδώ ως ο ‘Quentin’, ο  Dewey ως ο ‘Ted’ και η Madekwe θα υποδυθεί την ‘Julia’, αντίστοιχα. H Mindy Kaling (The Mindy Project) επωμίζεται εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού.

Το κύριο cast απαρτίζουν η Nathalie Emmanuel (Game of Thrones) ως η ‘Maya’, o Nikesh Patel (Indian Summers) ως ο ‘Kash’, η Rebecca Rittenhouse (Into the Dark: The Body) ως η ‘Ainsley’, και ο John Reynolds (Search Party) ως ο ‘Duffy’.

Η υπόθεση του εν λόγω σόου εστιάζει σε μία νέα διευθύντρια επικοινωνίας που επιμελείται την προεκλογική καμπάνια ενός υποψήφιου γερουσιαστή στην Νέα Υόρκη και η οποία λαμβάνει πρόσκληση γάμου από μία παλιά της συμφοιτήτριά της που πλέον έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Η ηρωίδα αφήνει πίσω για λίγο διάστημα την δουλειά της ώστε να ταξιδέψει στην Αγγλία για να δώσει το παρόν στην τελετή και να ξανανταμώσει με παλιούς φίλους της από το πανεπιστήμιο. Εντούτοις, θα βρεθεί στην μέση μίας προσωπικής κρίσης. Οι δεσμοί της με τους ανθρώπους που κάποτε ήταν πολύ κοντά της θα δοκιμαστούν, με διάφορα σκάνδαλα και αποκαλύψεις να έρχονται βαθμιαία στο φως.

Το Four Weddings and a Funeral που συνιστά ένα τηλεοπτικό εγχείρημα των MGM Television και Universal Television, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Hulu μέσα στο 2019.