True Detective season 3| Η Drafthouse εξασφάλισε σε avant-première τα δύο πρώτα επεισόδια

Έναν μήνα πριν γίνει η επιστροφή της σειράς στο HBO
08 Δεκεμβρίου 2018 18:33
True Detective season 3| Η Drafthouse εξασφάλισε σε avant-première τα δύο πρώτα επεισόδια

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η αμερικανική αλυσίδα κινηματογράφου Drafthouse Cinema θα προβάλει πολύ νωρίτερα τα δύο πρώτα επεισόδια από τον 3ο κύκλο του αστυνομικού δράματος True Detective.

Συγκεκριμένα, η παραπάνω avant-première έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες από το Texas έως το San Francisco και την Virginia στις 18 Δεκεμβρίου του 2018, δηλαδή έναν μήνα νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία που έχει οριστεί να ανοίξει η αυλαία του σόου στο HBO.

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Mahershala Ali (Moonlight) που ήδη ακούγεται ως φαβορί και για τα φετινά Όσκαρ με την συμμετοχή του στο Green Book, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και εδώ. Στο 3ο κεφάλαιο της ιστορίας, ο Ali να ενσαρκώνει τον ντετέκτιβ ‘Wayne Hays’ που ερευνά την εξαφάνιση δύο μαθητών στην καρδιά του Ozarks με το κουβάρι της όλης υπόθεσης να ξετυλίγεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους αποκαλύπτοντας το χρονικό μίας φρικιαστικής τραγωδίας.

Καθήκοντα δημιουργού εξακολουθεί να έχει ο Nic Pizzolatto. Τα δύο αρχικά επεισόδια έχει σκηνοθετήσει ο Jeremy Saulnier (Green Room, Blue Ruin) ενώ τα υπόλοιπα ο Daniel Sackheim.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Carmen Ejogo, Scoot McNairy, Mamie Gummer, Sarah Gadon, και ο Stephen Dorff.

Η 3η σεζόν του True Detective αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο HBO στις 13 Ιανουαρίου του 2019.