Deadly Class: Στο νέο teaser οι μαθητές ενός ιδιόμορφου σχολείου παίρνουν το πάνω χέρι

Και αλλάζουν τους μέχρι τώρα καθιερωμένους κανόνες
05 Δεκεμβρίου 2018 12:57
Deadly Class: Στο νέο teaser οι μαθητές ενός ιδιόμορφου σχολείου παίρνουν το πάνω χέρι

Το SYFY έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το επερχόμενο action σόου Deadly Class των αδερφών Russo (Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War), όπου πρωταγωνιστεί ο Benedict Wong (Doctor Strange) και η Lana Condor (To All the Boys I Loved Before, X-Men: Apocalypse).

Το όλο project είναι βασισμένο στο ομώνυμο comic της Image Comics, με τον συγγραφέα του, Rick Remender, να αναλαμβάνει εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού μαζί και με τον εικονογράφο Wes Craig και τον Miles Orion Feldsott (American Koko). Επιπλέον και ο Lee Toland Krieger (The Age of Adaline) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η υπόθεση της σειράς τοποθετείται χρονικά την δεκαετία του ’80, εστιάζοντας σε έναν άπορο νεαρό ο οποίος όμως θα γίνει αποδεκτός να φοιτήσει σε ένα ιδιότυπο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου πηγαίνουν τα παιδιά των πιο hardcore εγκληματιών. Σ’ αυτό το μέρος για να επιβιώσει κανείς δεν πρέπει απλά να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του ως μαθητής αλλά και να είναι πανέτοιμος να προστατέψει τον εαυτό του από τις πιο άγριες κλίκες και τις πιο σκοτεινές προκλήσεις που υπάρχουν εκεί.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Benjamin Wadsworth (Teen Wolf), Maria Gabriela de Faria (Sitiados), Luke Tennie (Shock and Awe), Liam James (The Killing), και ο Michel Duval (Queen of the South).

Το Deadly Class αποτελεί μία συμπαραγωγή της Sony Pictures Television Studios και της Universal Cable Productions, ενώ αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο SYFY στις 16 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: