Το cast του Daredevil αντιδρά στο κόψιμο της σειράς

Την ώρα που είχε σχεδιαστεί όλη η 4η σεζόν
03 Δεκεμβρίου 2018 20:51
Το cast του Daredevil αντιδρά στο κόψιμο της σειράς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του κοψίματος του Daredevil από το Netflix ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, κάτι που αρχίζει να γκρεμίζει το Marvel κάστρο της συνδρομητικής υπηρεσίας, ενόψει του λανσαρίσματος του Disney Plus. Φυσικά, περισσότερο ξαφνικά ένιωσαν την απόφαση αυτή οι συντελεστές και πρωταγωνιστές της σειράς οι οποίοι μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους στα social media. 

Η Deborah Ann Woll που υποδύεται την Karen Page είπε τα εξής μέσα από τον Twitter λογαριασμό της:

Είμαι τόσο λυπημένη που δεν θα συνεχίσουμε αυτή την ιστορία. Κυρίως θα μου λείψει το να βλέπω τους φίλους που έκανα κάθε μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω το κάθε άτομο που συνέβαλε στη σειρά όλα αυτά τα χρόνια. Και στον Erik Olseon επειδή εξαιτίας σου τελειώσαμε καλά. 

Επίσης, ένας εκ των εκτελεστικών παραγωγών, ο Sam Ernst, δήλωσε:

 

Το σημαντικότερο από την όλη ιστορία είναι πως πριν από μερικές εβδομάδες ο showrunner Erik Oleson είχε κάνει pitch την πλοκή της 4ης σεζόν, ενώ παραπάνω ο Ernst δηλώνει ότι είχαν ολόκληρη την Season 4 έτοιμη και ότι υπήρχαν πολλές στιγμές που οι fans ήθελαν απεγνωσμένα να δουν. 

Τώρα το μέλλον του Daredevil "θα συνεχιστεί σε άλλα projects της Marvel", όπως δήλωσε επίσημα το Netflix, ωστόσο η τύχη του εναπόκειται στα χέρια της Disney.