Memories of the Alhambra trailer: Μετά το "Mr.Sunshine" το Netflix συνεχίζει να επενδύει στο κορεάτικο δράμα

Ενισχύοντας την συνεργασία του με το tvN
26 Νοεμβρίου 2018 19:32
Memories of the Alhambra trailer: Μετά το

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο πλήρες trailer για το Memories of the Alhambra, την επερχόμενη νοτιοκορεάτικη σειρά του tvN, που μαρτυρά για ακόμη μία φορά την πρόθεση του διάσημου δικτύου να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με διεθνή project, επενδύοντας μεταξύ άλλων και στο K-drama που οποίο αριθμεί εκατομμύρια fans του είδους.

Έτσι, μετά το Mr.Sunshine, το παραπάνω μοντέρνο δράμα έρχεται με δύο από τους πιο δημοφιλείς αστέρες της Νότιας Κορέας, την Park shin hye (Doctors, Pinocchio, The Heirs) και τον Hyun Bin (Hyde Jekyll, Me,  Secret Garden, Worlds Within), οι οποίοι και αναλαμβάνουν εδώ πρωταγωνιστικούς ρόλους. Καθήκοντα δημιουργού έχει επωμιστεί η Song Jae Jung, που έχει επιμεληθεί τηλεοπτικά εγχειρήματα ανάλογου ύφους όπως το W και το Queen and I.

Το σόου θα συνδυάζει τόσο το ρομαντικό στοιχείο όσο και αυτό της δράσης και της φαντασίας. Ο μίτος της υπόθεσης ξετυλίγεται γύρω από τον ‘Yoo Jin-woo’ (Hyun), έναν ατρόμητο, κυνικό και περιπετειώδη άνδρα που είναι πρόεδρος μίας μεγάλης εταιρείας επενδύσεων, ενώ του αρέσει να φτιάχνει δικά του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Όταν τον προδώσει ο καλύτερός του φίλος, ο ‘Jin-woo’ αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι στην Γρανάδα, της Ισπανίας, επικαλούμενος όμως επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μόλις φτάσει στον προορισμό του θα μείνει στο ξενοδοχείο ‘Bonita’ το οποίο ανήκει στην ‘Jung Hee-joo’ (Park). Η νεαρή ιδιοκτήτριά του καταλύματος είναι μία ταλαντούχα μουσικός που αγαπάει να παίζει κλασική κιθάρα ενώ έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες δουλειές για να καλύψει τα έξοδά της καθώς ελπίζει πραγματοποιήσει εκεί πανεπιστημιακές σπουδές. Παραχωρεί  λοιπόν, στον νέο επισκέπτη της, ένα διαθέσιμο δωμάτιο που έχει ψηλά στην σοφίτα. Αν και φαινομενικά  δεν υπάρχει τίποτε κοινό ανάμεσά τους που να τους συνδέει, οι δυο τους θα γνωριστούν καλύτερα μέσα από πολύ επεισοδιακά και μυστηριώδη σκηνικά που θα τους φέρουν πιο κοντά.

Το Memories of the Alhambra αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα του Netflix την ίδια ημέρα με το tvN, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: