Game of Thrones: Οι ανατροπές του φινάλε θα ρίξουν σαγόνια όπως το "Red Wedding"

Ένας εκ των σκηνοθετών της 8ης σεζόν αποκαλύπτει
25 Νοεμβρίου 2018 18:34
Game of Thrones: Οι ανατροπές του φινάλε θα ρίξουν σαγόνια όπως το

Μπορεί η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones να αποτελείται από έξι μόλις επεισόδια αλλά φαίνεται πως τόσο η διάρκεια όσο και το περιεχόμενο της έχει σκοπό να αποζημιώσει τους τηλεθεατές και με το παραπάνω. Ένας εκ των σκηνοθετών της 8ης σεζόν, ο David Nutter, έκανε μερικές αποκαλύψεις σε ένα Reddit AMA, λέγοντας ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ανατροπές που θα ρίξουν σαγόνια:

Όσον αφορά το πως συγκρίνεται η 8η σεζόν με τον Red Wedding έχω να σας πω μόνο αυτό: κρατηθείτε από τις θέσεις γιατί θα είναι πολύ ιδιαίτερη. 

Προσθέτοντας πως καθ'όλη τη διάρκεια θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και σοκαριστικές στιγμές.

Όσοι έχετε βάλει ψηλά τον πήχη για το φινάλε του Game of Thrones μάλλον δεν θα απογοητευτείτε, καθώς οι συντελεστές συγκρίνουν τις ανατροπές με την μεγαλύτερη όλων στη σειρά, αυτή του Ι. Στο περίφημο 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, με τίτλο "Ι" είδαμε τον θάνατο πολλών βασικών χαρακτήρων, σε μια σκηνή που πλέον έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία. 

Μάλιστα, ο Nutter έκανε το εξής tease λέγοντας:

Ο στρατός των White Walkers δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι ήρωες μας στην 8η σεζόν. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. 

Το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019.