Wayne trailer: Η νέα σειρά του YouTube ενώνει τα End of the F**ing World και Kick-Ass

Με μπόλικο τσαμπουκά και ύφος 
20 Νοεμβρίου 2018 16:13
Wayne trailer: Η νέα σειρά του YouTube ενώνει τα End of the F**ing World και Kick-Ass

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την φρέσκια πρωτότυπη σειρά Wayne του YouTube Premium, η οποία κινείται στα χνάρια του End of the F**ing World και του Kick-Ass, με τους σεναριογράφους του Zombieland και του Deadpool, Rhett Reese και Paul Wernick, να επωμίζονται εδώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Ο Iain B. MacDonald (Episodes, I’m Dying Up Here, Shameless) σκηνοθέτησε το πρώτο από τα δέκα επεισόδια του εν λόγω project σε χρηματοδότηση της Endeavor Content και με τον Shawn Simmons να υπογράφει εν προκειμένω ως δημιουργός του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος. Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, και πάλι την τιμητική τους θα έχουν ατίθασοι νεαροί που βιώνουν την δική τους επανάσταση με μία οργισμένη και αρκετά εκρηκτική εφηβεία, έτοιμοι να ψαχτούν, να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, να φτιάξουν αξέχαστες εμπειρίες και φυσικά να αμφισβητήσουν τις καθιερωμένες νόρμες που πρεσβεύουν ενήλικες φιγούρες εξουσίας.

Η υπόθεση ειδικότερα εστιάζει στον ‘Wayne’(Mark McKenna), τον κεντρικό χαρακτήρα του ομώνυμο σόου, και το ταξίδι που κάνει στην προσπάθειά του να βρει ένα Pontiac Trans Am του ’78, το αμάξι του πατέρα του, το οποίο του το έκλεψαν λίγο πριν αποβιώσει. Καθώς ο ήρωας μπαίνει σε μονοπάτια πιο σκοτεινά που οδηγούν σε ανθρώπους της μαφίας, συναντάει άτομα αδίστακτα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δέσουν ένα δεκαεξάχρονο παιδί και να του αποσπάσουν πληροφορίες δια της βίας. Στην περιπέτεια που θα ζήσει, σύμμαχός του θα είναι η σχεδόν συνομήλικη του, ‘Del’ (Ciara Bravo), με την οποία σκοπεύει να φέρει τον κόσμο ανάποδα προκειμένου να εντοπίσει και να πάρει πίσω το αντικείμενο που ανήκει στην οικογένειά του.

Το Wayne αναμένεται να κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη τον επόμενο χρόνο, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: