Elseworlds: Νέες φωτογραφίες και trailer για το Arrowverse crossover που φέρνει τα πάνω-κάτω

Ο Flash γίνεται Arrow και ο Arrow γίνεται Flash
20 Νοεμβρίου 2018 14:15
Elseworlds: Νέες φωτογραφίες και trailer για το Arrowverse crossover που φέρνει τα πάνω-κάτω

Το φετινό crossover στο σύμπαν του Arrowverse αναμένεται να είναι το πιο επικό όλων και δικαιολογημένα. Το τριμερές Elseworlds θα φέρει τα πάνω-κάτω κυριολεκτικά στις τηλεοπτικές σειρές του CW και της DC, καθώς οι ήρωες μας θα βρεθούν σε εναλλακτικές πραγματικότητες που θα τους δοκιμάσουν στο έπακρο. Συγκεκριμένα θα δούμε αλλοπρόσαλλες καταστάσεις όπου ο Oliver Queen (Stephen Amell) είναι ο Flash, παντρεμένος με την Iris West στην Central City, ο Barry Allen (Grant Gustin) είναι ο Green Arrow και κάτοικος Star City, ενώ η Supergirl (Melissa Benoist) είναι αιχμάλωτη της αδερφής της. 

Την κατάσταση θα βοηθήσει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και η Batwoman της Ruby Rose, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο DCTV σύμπαν. Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω:

Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα βάζει το τέταρτο promo teaser του Elseworlds crossover, το οποίο δείχνει τα πρώτα πλάνα της Batwoman εν δράσει. 

Το Elseworlds ξεκινάει με το Flash στις 9 Δεκεμβρίου, ακολουθούν τα Arrow στις 10 Δεκεμβρίου και το Supergirl στις 11 Δεκεμβρίου.