The Protector: Στο νέο trailer αποκαλύπτεται η πρώτη τουρκική σειρά δράσης του Netflix

Με φόντο την Κωνσταντινούπολη, ένας ήρωας συναντάται με το πεπρωμένο του
18 Νοεμβρίου 2018 13:03
The Protector: Στο νέο trailer αποκαλύπτεται η πρώτη τουρκική σειρά δράσης του Netflix

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο action σόου επιστημονικής φαντασίας The Protector, την πρωτότυπη σειρά του Netflix που γυρίστηκε στην Τουρκία, με πρωταγωνιστή τον Çagatay Ulusoy.

Το εν λόγω πρωτότυπο project που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια συνολικά, μας διηγείται την ιστορία του ‘Hakan’. Πρόκειται για έναν νεαρό του οποίου ο βίος παίρνει αναπάντεχη τροπή μόλις πληροφορείται ότι προέρχεται από μία αρχαία μυστικιστική οργάνωση που στόχος της είναι να προστατέψει την Κωνσταντινούπολη από την έλευση ενός σκοτεινού εχθρού, τους ‘Αθάνατους’ όπως αποκαλούνται οι ίδιοι. Μέσα σε μία πόλη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων, θα αρχίσει ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό, με την αποστολή του άνδρα αυτού να βαδίζει πάνω στην κόψη ενός ξυραφιού και όλα να κρίνονται αβέβαια.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Okan Yalabik (Magnificent Century), Hazar Ergüçlü (Medcezir), Ayca Aysin Turan (Karagül), Mehmet Kurtulus (Cenk Batu), Hazar Ergüçlü (Medcezir), Saygin Soysal (Magnificent Century), και η Burçin Terzioglu (Ezel).

Πέρα από το Netflix στην παραγωγή του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος συμμετέχει και η O3 Medya, με τον Binnur Karaevli (The Eye of Istanbul) να επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού ενώ ο Can Evrenol (Baskin) υπογράφει την σκηνοθεσία.

Το The Protector αναμένεται να κάνει ποδαρικό στην πλατφόρμα του Netflix στις 14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: