My Brilliant Friend trailer: Δύο κορίτσια θα ενωθούν με ισχυρούς δεσμούς φιλίας

Και θα δουν εμπειρικά πόσο θα αντέξει με την πάροδο του χρόνου
17 Νοεμβρίου 2018 14:23
My Brilliant Friend trailer: Δύο κορίτσια θα ενωθούν με ισχυρούς δεσμούς φιλίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο ιταλικό δράμα εποχής του HBO, My Brilliant Friend, το οποίο εμπνέεται από το ομώνυμο βιβλίο της Elena Ferrante που αναλαμβάνει εν προκειμένω ως δημιουργός της σειράς μαζί με τον σκηνοθέτη Saverio Costanzo.

Η εν λόγω τηλεοπτική μεταφορά σηματοδοτεί την πρώτη μη αγγλόφωνη παραγωγή του HBO που διατήρησε την ναπολιτάνικη διάλεκτο, υποτιτλίζοντας το σόου στα αγγλικά. Η διασκευή αυτή αναπτύσσεται συνολικά μέσα από οκτώ επεισόδια. Η πλοκή του project τοποθετείται χρονικά εν έτει 1950, και πραγματεύεται το δέσιμο ανάμεσα σε δύο μικρά κορίτσια, την ‘Elena Greco’ και την 'Raffaela Lila Cerullo’.

Η γνωριμία τους θα γίνει στο σχολείο και θα τις ενώσει μία δυνατή φιλία μέσα από περιπάτους, εξερευνήσεις άλλα κοινά τους βιώματα καθώς μεγαλώνουν στην ιταλικής συνοικίας όπου μένουν. Βέβαια, η σχέση τους θα δοκιμαστεί και θα διδάξει και στις δύο μαθήματα ζωής.

Ο Paolo Sorrentino (The Young Pope) επωμίζεται εδώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού. Πρωταγωνιστούν οι Elisa Del Genio και Ludovica Nasti η επιλογή των οποίων για το κύριο cast πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 9000 ακόμη συνυποψήφιες για τους συγκεκριμένους ρόλους.

 

Το My Brilliant Friend θα κάνει ποδαρικό στις 18 Νοεμβρίου του 2018 στο HBO. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: